Club Brugge zet Mbaye Diagne uit selectie


adiagnes
Mbaye Diagne heeft België binnen 60 dagen overhoop gehaald.
Hij eiste in het Champions League duel tegen PSG de bal in de slotfase op bij een strafschop, terwijl Clement hem toeschreeuwde dat specialist Hans Vanaken hem moest nemen. Vervolgens trapte Diagne de penalty zwak binnen, maar zijn poging werd gestopt door de doelman. Na het strafschopincident tegen Paris Saint-Germain heeft Club Brugge-trainer Philippe Clement de ex-aanvaller van Galatasaray niet opgenomen in de selectie voor de uitwedstrijd tegen Antwerp.

“Diagne zit niet in de selectie voor zondag en daarnaast krijgt hij ook een zware financiële sanctie. Ik zal bepalen of hij de komende weken of maanden kan terugkeren. Dat zal vooral van hem afhangen.”, althans Clement.

“Het spijt me heel erg. Dit was absoluut verkeerd. Ik wilde enkel de ploeg helpen, maar maakte een grote vergissing. Daar wil ik me ten eerste vooral voor excuseren bij de coach, de aanvoerder (Vanaken, red.), alle ploegmaats en uiteraard alle fans.”, althans Diagne.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 129
-: 0
R: 258
Level 3

Hij heeft ons wel geholpen met die penalty


+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5
+1

Hahahw deze kneus leeft nog steeds in wonderland.

Galatasaray heeft hem in 1 klap financieel onafhankelijk gemaakt, terwijl hij daarvoor nooit meer dan 4 ton per jaar verdiende wat al te veel is voor deze amateur..

Wat interesseert hem het nou nog of hij wel of niet speelt, de komende 4 jaar betaalt Fraudesaray zijn luxe leventje en daarvoor gaat hij geen zak doen..+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Albayrak komt altijd met een cheque binnen bij managers van spelers. Alsof Gaston van de postcode loterij binnen wandelt.


+: 23
-: 0
R: 112
Level 3

Dus jou analyse is wnnr je 4 ton per jaar verdiend ben je financieel afhankelijk want dat is niet genoeg ? :lol: niveau weer hier

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen