Geen 500.000 euro loonsverhoging aan Gomis, maar 45 miljoen euro aan Diagne, Mitroglou, Falcao en Andone


gommde
Patrick Mendy, de zaakwaarnemer van Gomis maakte onlangs interessante uitspraken over de breuk tussen Gomis en Galatasaray.

Gomis wou alleen 500.000 euro loonsverhoging, maar Galatasaray betaalde ruim 45 miljoen euro aan de transfers van Diagne, Mitroglou, Falcao en Andone.

"Voordat Gomis een contract had getekend, hebben wij een 4-jarig contract met een goed salaris geëist. Uiteindelijk hebben wij een 3-jarig contract getekend. Ze hebben ons beloofd, dat als Gomis goed zou presteren hij een loonsverhoging zou krijgen van ongeveer 500.000 euro. 

Hier hebben ze niet aan gehouden en ze zeiden ook nog tegen ons dat als er een goed bod was, hij ook kon vertrekken. Het bestuur was veranderd, Gomis heeft hele goede dingen gedaan. Galatasaray heeft dit gezien.

"Ze zeiden nogmaals tegen ons dat ze niets voor ons konden betekenen vanwege de beperkingen van UEFA. Toen Gomis 5 maanden zijn salaris niet had gekregen, zijn wij niet naar de FIFA gestapt. Ondanks dit, werd hij beschuldigd om een geldwolf te zijn. Gomis wou altijd bij Galatasaray blijven.

Kosten aan aanvallers sinds het vertrek van Gomis
1- 13 miljoen euro transfersom aan Diagne, salaris 2,3 miljoen euro(4,5 jaar contract)
2- 700.000 euro schadevergoeding aan Mitroglou en salaris van 2 miljoen euro
3- 21 (15 miljoen euro garant geld en 6 miljoen euro aan bonussen) aan de transfer van Falcao
4- Andone jaarsalaris(huur) 2,5 miljoen euro/ 700.000 huurkosten Brighton
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+2

Pfff wat een mngolen

En hier staan de managerkosten etc niet eens bij.

Resmen salak bunlar


+: 5039
-: 0
R: 9703
Level 5

Aynen yaa, dit zeg ik elke keer tegen mijn vrienden die voor fetosaray zijn. Ben fetosaray kadar gerizekali kulub gormedim. Resmen kafayi yemis bunlar. Gomis gibi adami bir daha bulamasin+: 8
-: 0
R: 74
Level 2

Heb je wel vrienden? Volgens mij alleen homo's


+: 70
-: 0
R: 305
Level 3

Ik vind dat Galatasaray goed gehandeld heeft ivm Gomis. Hij had een langdurig contract én werd al heel goed betaald. Puur omdat hij topscorer geworden is, vroeg hij om opslag. O sezon 5-10 gol atsaydi, maasinda indirime gidecekmiydi sanki?


+: 716
-: 0
R: 2403
Level 5

Was mondeling afgesproken dat hij verhoging zou krijgen :). Dan moet je ook niet zoiets beloven.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen