Rıdvan Dilmen: "Fatih Terim wou Falcao eigenlijk niet"


ridvandilmen2
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Fatih Terim wou Falcao eigenlijk niet. Althans, dat denk ik. Hij denkt dat zo'n investering niet de juiste investering is. Trainers willen eerst dat de spelers financieel gelukkig zijn. Beşiktaş en een aantal andere clubs hebben dat soort problemen. Toen Ahmet Nur Çebi kwam, heeft hij 10 miljoen TL uitbetaald aan de spelers."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Dat klopt. BIPci hyenas zoals Zeki Uzundurukan en Ibrahim Seten hebben de fans zodanig opgehitst dat het wel moest. Geen slechte speler maar past totaal niet bij dit elftal en is belachelijk duur.

Voor Seten moet je pas uitkijken. Hij heeft Terim bij Gala geforceerd in december 2017, Yanal bij Fener in december 2018 en Şenol bij Beşiktaş laten vertrekken. Alles en puur voor rating en verkoop. Aq BIPcisi.


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5
+1

HE HE CANIM, je voorzitter komt naar je toe met spelers zoals Falcao en je gaat dat afwijzen? Isine gelmedi ofniet? Als Falcao nu 10 doelpunten had wilde hij Falcao al een tijdje ofniet?+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5

Hahah die Terim

Hij denkt echt dat hij god is..

Hij wilde m natuurlijk niet omdat hij niet wil dat iemand anders meer aanzien heeft dan hij..


+: 661
-: 10
R: 1083
Level 5

Bij Diagne had hij toch scheit aan de financiele stand en strooide hij toch € 15 mil gewoon aan Diagne toch? :-*

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen