Galatasaray koopt speciaal voor Falcao een diepvries om te herstellen


agalys
Cryotherapie. De kans dat je er al eens van gehoord hebt is niet al te groot, maar grote voetbalsterren als Ronaldo, Ribery en Bale gebruiken deze therapie om hun spieren sneller te laten herstellen. 

In de praktijk werkt het als volgt: een persoon stapt in een cabine ter grootte van een diepvries en doet een deur achter zich dicht die zijn of haar lichaam omsluit. Op dat moment wordt het lichaam door middel van ijskoude dampen voor maximaal 3 minuten blootgesteld aan temperaturen die kunnen zakken tot – 200 graden Celsius!

Maar wat gebeurt er in die drie minuten? Het lichaam wordt volgens verschillende expert als het ware gereset. Lichaamscellen krijgen een impuls die te vergelijken is met impulsen die ze krijgen als een mens in levensgevaar is. Spieren herstellen daardoor sneller, worden minder gevoelig voor ontstekingen en het versterkt je immunsysteem. 

Niet alle medici zijn overtuigd van deze therapie, maar Ronaldo en Bale lijken dat zeker. Galatasaray heeft er nu eentje speciaal voor Falcao laten bouwen. Goedkoop zijn ze niet. De aanschafwaarde van een cryo-apparaat varieert tussen de €30.000 en €45.000.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 75
-: 0
R: 298
Level 3

Binnenkort ook een speciale oven om Babel zijn haar sneller te laten drogen als die het verft.


+: 8766
-: 0
R: 7810
Level 5

Bide icinde unutmuyorlarmı Falcaoyu :lol:+: 9
-: 0
R: 27
Level 1

En 3.2.1 daar komen de fbjk supporters!


+: 488
-: 0
R: 1083
Level 5

vay ik wist niet dat Falcao hongerloontje kreeg om dit niet eens zelf te kunnen aanschaffen :end:


+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5
+1

Puahahahahahaha h ik wist niet dat hij een koelkast contract had..

Binnenkort zien we Arcelik reclame mer Falcao er in


+: 39
-: 0
R: 98
Level 2

haha oke jij bent 1 van de grootste trolls hier maar hier kan ik wel om lachen :D

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen