Everton wil 11 miljoen euro van Galatasaray


cenktosunmilli
Galatasaray is al een lange tijd bezig om Cenk Tosun van Everton over te nemen.
Volgens het nieuws van Sporx wil de Engelse club 11 miljoen euro ontvangen voor de Turkse aanvaller. In 2018 vertrok Cenk Tosun voor 22 miljoen euro van Beşiktaş naar Everton, maar kon daar zijn droom niet waarmaken. De onderhandelingen zijn gaande, maar naast Galatasaray heeft Lecce, Sassuolo, Wolsburg, Schalke en Beşiktaş ook een verregaande interesse.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Dat geld hebben ze niet. Daarbij... Beşiktaş, Schalke en Wolfsburg zijn betere clubs om voor te spelen. Bij Gala blijft hij droog.


+: 683
-: 0
R: 2046
Level 5

Bullshit Cenk zal never nooit naar de concurrenten van BJK gaan makkelijk zat+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5

Weer deze onzinberichten

Zelfs Gs is niet zo dom om een speler te halen die in hart en nieren voor Besiktas is, en dit meerdere malen heeft gezegd in de media..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen