'Youness Belhanda mag pas vertrekken bij bod van 8 miljoen euro'


abiloz
Montpellier wil Belhanda liever vandaag dan morgen presenteren, maar zullen wel enkele miljoenen op de tafel moeten leggen voor de Marokkaan. 

Galatasaray wil maar liefst 8 miljoen euro ontvangen voor de middenvelder. De Turkse topclub wil af van zijn jaarsalaris van 3,4 miljoen euro en heeft besloten dat hij in de winterstop mag vertrekken.

Belhanda heeft nog een contract tot medio 2021 bij Galatasaray lopen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Als hij niet speelt betaalt ook niemand 8 miljoen euro voor hem. Als hij speelt en faalt gaan de fans hem nog erger uitschelden en Younes nog erger tekeer. Dilemma

Belhanda zal wel voor 6,5 miljoen euro max vertrekken


+: 499
-: 0
R: 1819
Level 5

Ja ze wouden hem in de winter al verkopen maar toch hebben ze deze nietsnut niet verkocht ik heb geen vertrouwen in het bestuur+: 661
-: 10
R: 1083
Level 5

Basaksehir pikt hem wel op voor €200k ofso.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen