Falcao is na 1 wedstrijd 300.000 euro rijker geworden


falcaopersie
Radamel Falcao is op dit moment de meest bekritiseerde voetballer van Galatasaray.
De Colombiaanse sterspeler heeft in de zomer een 3-jarig contract getekend en heeft een jaarsalaris van 5 miljoen euro (garant). Als Falcao in totaal 29 wedstrijden heeft gespeeld voor Galatasaray, krijgt hij nog eens een bonus van 1,9 miljoen euro. Galatasaray heeft al 2 miljoen euro betaalt aan Falcao en hiernaast hebben ze in oktober voor het eerst een salaris van 300.000 euro uitgekeerd. Falcao heeft zijn laatste wedstrijd op 1 oktober gespeeld tegen Paris Saint Germain (Champions League). 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Galatasaray iyi tarafindan baksin. Ze gaan niet maximaal betalen voor hem. Daarbij is dit tijdverspilling . We kunnen beter aan het einde van de seizoen kijken hoeveel rijker Falcao is geworden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen