Radamel Falcao: “Het spijt mij zo erg, tegen Rizespor …..”


falcaogsoff91b
Radamel Falcao, de Colombiaanse sterspeler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik ben naar Copa America gegaan, daarna heb ik vakantie gevierd en vervolgens ben ik naar Monaco gegaan. Om een statement te maken heb ik een lange tijd niet getraind met Monaco. Tijdens deze periode verbleef ik in een hotel. Toen ik in Turkije kwam zag ik al die menigte en wou ik gelijk spelen. Toen ik achter elkaar zwaar had getraind, ben ik geblesseerd geraakt. Zonder dat ik klaar was, heb ik de wedstrijden tegen Kasımpaşa, Brugge en Fenerbahçe gespeeld. Mijn hamstringblessure hebben ze in Madrid behandeld en kreeg toen een prik. In Monaco had ik geen last van een hamstringblessure. Als ik mij toch had ingespannen, kon ik meedoen met de derby, maar soms moet je naar je lichaam luisteren. Ik wil zo spoedig mogelijk weer herstellen en weer voetballen. Het spijt mij zo erg, want ik wil ook heel graag voetballen. Tegen Rizespor zal ik in de selectie zitten.”

Radamel Falcao traint al 28 dagen apart en heeft vier wedstrijden gemist. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5726
-: 0
R: 9071
Level 5

Waar heeft hij gespeeld tegen ons? Op FIFA?


+: 8
-: 0
R: 77
Level 2

Ben je handicap of doe je gehandicapt+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

Hhahahah Falcao is groter dan Gs, dat is duidelijk

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen