Terim gaat rouleren bij Galatasaray, maar gooit elftal niet helemaal om


atret
Fatih Terim gaat zijn elftal niet helemaal omgooien voor de komende wedstrijden. 

“Dit is niet het elftal van F.T(Fatih Terim). Als jullie een schuldige zoeken wijs dan mij maar aan. Ik ben de schuldige hier. Ik ga zeker jonge spelers van 17-18 jaar een kans geven, we gaan wel wat veranderingen zien. Enkele Turkse spelers ga ik toevoegen aan de selectie.

Dat vertelt hij tegenover de Turkse pers. "Er gaan wel een paar andere spelers spelen. Ook spelers die normaliter basisspeler zijn, maar nu vaak niet in de basiself staan. Deels ook omdat andere spelers niet helemaal fit zijn. Maar ik ga het niet het hele team op de schop gooien. Al wil ik wel een paar spelers zien."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 1210
-: 10
R: 2312
Level 5

Dat had ik dus wel gedaan. Gewoon lekker omgooien.

Muslera - Sener, Luyindama, Donk, Emre Tasdemir - Jimmy, Lemina, Taylan, Ömer - Adem, Falcao

De bank vul je dan lekker met jeugdspelers. Met dit elftal moet je sowieso winnen van Rize.


+: 129
-: 0
R: 267
Level 3

Voor taylan zou ik Emre Mor doen, want hij verdiend het en speelt goed+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5
+2

Emre Mor speelt goed? Kijk jij met pog in je ogen?


+: 129
-: 0
R: 267
Level 3

Kijk jij met pog in je ogen?


+: 18524
-: 0
R: 21314
Level 6
+2

Als Emre Mor goed speelt, kunnen we concluderen dat Rebocho van klasse Robertson etc. is. Hij heeft in de minuten dat Emre speelde hem er geen enkele keer doorheen gelaten :lol:


+: 1210
-: 10
R: 2312
Level 5

Gördük Emre Mor’u dün. Weten we ook meteen waarom hij overal eruit vliegt. Dat hij zich eerst maar bewijst met invalbeurtjes.+: 5041
-: 0
R: 9712
Level 5

Dede terim ga toch lekker genieten van je oude dag. Je stelt geen reet meer voor. Ga lekker elke dag kebap eten. :facpal:


+: 220
-: 0
R: 1017
Level 5

Toen ik op tv F.T. zag dacht ik eerst aan FeTo, meğer dede terimmiş :yegen:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen