“Behandeling van Falcao is medisch afgerond. Je kunt hem niet dwingen!”


falcaogsoff91b
Yener İnce, clubdokter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De behandeling van Radamel Falcao is afgerond. Er zijn medisch geen redenen meer om hem niet te laten spelen. Hij zegt dat hij nog pijn heeft. In dit soort gevallen kun je een speler niet dwingen om te spelen. Sommige andere spelers hebben ook hier last van.”

Radamel Falcao is al een lange tijd uit roulatie. Hij heeft oa. de belangrijke wedstrijden tegen Real Madrid en Beşiktaş gemist.

Update:
Club doktor Yener Ince heeft dit bericht middels zijn sociale media account ontkracht. Hij gaf aan dat hij geen interview heeft gegeven over dit onderwerp. ASpor beweert dat Yener Ince dit niet tijdens een interview heeft gegeven, maar tijdens een offtopic gesprek.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 220
-: 0
R: 1017
Level 5

Neem een pijnstiller zou ik zeggen. Emre Belözoğlu speelt ook met pijn!


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5
+7

Emre B heeft gebroken ribben en speelde voor Milli en Fener. Deze man heeft zeker hoofdpijn en speelt niet. 7 miljoen per jaar voor niks

Admin Falcao sandim len :D+: 5361
-: 0
R: 6583
Level 5

Fake nieuws.


+: 3281
-: 0
R: 5220
Level 5
+1

Waar doet het pijn falcao?
Misschien kan Albayrak je daar een kusje geven.


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahahagha gulmekten olecem


+: 274
-: 0
R: 460
Level 3

Yener Ince heeft dit ontkracht. Je zou een zware boete ofzo moeten krijgen als je doodleuk nieuws verzint. Hoe is dit acceptabel? Deze gast gaat gewoon lekker verder als 'journalist'. Schandalig.+: 1210
-: 10
R: 2312
Level 5

Dat is die Emre Kaplan van A Spor. Echt een vieze parasiet. Is trouwens al lang bekend dat hij Florya niet meer binnen mag en Fenerli is. Hij is gewoon “Galatasaray muhabiri” geworden omdat zijn vriendinnetje bij GS TV werkt.


+: 5726
-: 0
R: 9071
Level 5

Best schandalig inderdaad hoe ze nieuws verspreiden in de naam van een clubdokter. Wat een sportmedia hebben wij ook zeg in Turkije


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

Verzonnen of niet, feit blijft dat jullie domme bestuur miljoenen heeft gespendeerd aan een kapotte Falcao om stoer te doen..

De manier waarop maandenlang achter deze 34 jarige ex topper is gelopen is beschamend.. Topclub onwaardig

ik had dit al voorspeld, en als de Diagne flop en de Marcao Luyindrama flops..

Ook de 5 mil die betaalt is voor die Seri die jullie de hemel in prezen, ik zei het allemaal maar jullie zagen het als haat..


+: 297
-: 0
R: 541
Level 4

Ik herinner mij nog dat Gala voor dit soort bedragen of minder, spelers als Sneijder, Melo, Eboue, Muslera, Burak had gehaald. Jonger, beter en waarde voor je geld. Met een beetje verstand zie je dat Albayrak en Django amateurs zijn. Bij Terim was dat duidelijk, maar hij werd met transfers tevreden gesteld. Nu vraagt hij per half jaar een reorganisatie.+: 717
-: 0
R: 2407
Level 5

Hij is wel aan het genieten:
instagram.com/.../...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen