Fatih Terim: “Wij hebben hun een laatste kans gegeven, in januari gaan ze vertrekken”


fatihterimdenkt1
Fatih Terim heeft na de derby tussen Beşiktaş en Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij proberen net als Galatasaray te spelen. In de eerste helft, vooral in de eerste 10 minuten waren wij niet goed. In de tweede helft kregen wij, terwijl er niets aan de hand was, een tegendoelpunt. Wij kunnen hier ook geen antwoord op geven. Ik vind het jammer dat wij hebben verloren. De competitie gaat verder. Ik hoop dat wij niet zo blijven spelen in de competitie, maar ook in de Champions League. Wij hebben een aantal spelers een laatste kans gegeven, in januari gaan ze vertrekken. Wij hebben tegen een B-elftal van Real Madrid en PSG verloren. Wij wachten op januari om een reorganisatie door te voeren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (16) 


+: 514
-: 0
R: 1313
Level 5

Nee niks daarvan laat een andere trainer reorganiseren want die kans heb je al gehad.


+: 129
-: 0
R: 267
Level 3

Hamza Hamzaoglu kan beter jou werk overnemen+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5
+5

Jullie?

Wij hebben die kans zelf gemaakt wat jullie..

Wat een pannekoek


+: 514
-: 0
R: 1313
Level 5
+1

Ik wist dat je dom was maar niet zo dom, met laatste kans bedoelt hij onze spelers niet de wedstrijd.


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

Senin eben dom

Ik had alleen het eerste stuk gelezen, kendini de yollasin


+: 220
-: 0
R: 1017
Level 5
+6

Zo veel geld uitgeven en dan binnen een half jaartje weer reorganiseren??
Met wie begint de reorganisatie: fatih terim of mustafa cengiz?+: 5726
-: 0
R: 9071
Level 5
+6

Böyle büyük isim olmussun voor GS taraftar dan en dan zulke schandalige uitspraken waarin je de spelers de schuld geeft? Je hebt verreweg de beste selectie in de competitie, wat wil je nog meer voor spelers man? Wat wil je reorganiseren? Je faalt compleet als trainer. Compleet. Hij zou zelf zijn ontslag moeten indienen, maar dan krijgt hij zijn geld niet mee. Hoe kan je zo een persoon nog een 5 jarig contract aanbieden, terwijl je vorig jaar niet eens voetballend kampioen geworden bent. Je hebt niet eens een fatsoenlijke actie op 't doel van Besiktas en dan roepen, ''Jammer, dat we hebben verloren, we speelden in de eerste 10 minuten niet goed en kregen in de tweede helft een tegendoelpunt tegen terwijl er niets aan de hand was.''


+: 274
-: 0
R: 460
Level 3

Zucht... +1 :end:


+: 5361
-: 0
R: 6583
Level 5

Laat nu maar jonkies spelen dan misschien spelen ze beter dan Mariano, Nagatomo, Belhanda en Feghouli.


+: 514
-: 0
R: 1313
Level 5
+1

Een ding weet ik 100 procent zeker, niemand maar dan ook niemand kan het slechter doen dan onze backs, van mij mogen er twee jeugdbacks erin maar terim kennende zal dat nooit gebeuren dus doe maar emre t en sener voorlopig.+: 2735
-: 0
R: 3457
Level 5

Jullie Feghouli was toch de beste speler van de lig?
Waarom is hij ineens niet meer geliefd? Dat ging snel.

FT praat over de winterstop, hij denkt dat zijn versterkingen hem gaan redden, gördük bu sene transferleri, resmen Jimmy Durmazlari, Emre Morlari, Andoneleri topladiniz, Kirik kopuk Falcaou, Adem Buyukleri, bu adam kendini kandiriyo. Oh, ik ben Seri vergeten.

GS moet gewoon haar jeugd elftal opstellen en alle onnodige buitenlanders verkopen. Hierdoor zullen ze geen financiële crisis meer krijgen in de zomer, kunnen ze volgend jaar ook nog spelers halen, hun spelers op tijd uitbetalen en misschien kan iemand dan eindelijk het volkslied zingen in het Turks.


+: 1210
-: 10
R: 2312
Level 5

Meneer Terim, dit is wat je moet doen:

- Mariano, Marcao, Seri, Belhanda en als het mogelijk is Babel linea recta verkopen. Van zulke parasieten moeten we dringend afgeraken.

- Onyekuru, Linnes, Ndiaye terughalen als noodoplossing. Iets beters gaat dat lamme bestuur van ons toch niet vinden

- Elke wedstrijd minstens 2 Turken opstellen. En dan bedoel ik echte Turken, geen expats zoals Emre Mor of Jimmy. Adem, Sener, Taylan, Ömer Bayram, Atalay enzoverder verdienen zeker kansen. En die jongens kan je wel motiveren.

- Sowieso nog een linksback en nummer 10 halen. Met al dat transfergeld van die losers kan je zeker een Hans Vanaken halen.


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

Het ligt nooit aan Terim zelf

Meneer krijgt weer de duurste selectie van iedereen, 5x zo duur als die van >Bjk maar loopt nog te klagen over zn spelers

Wat een grap


+: 499
-: 0
R: 1834
Level 5

Oprotten en neem Belhanda Mariano en Nagatomo mee


+: 129
-: 0
R: 267
Level 3

En Feghouli+: 1210
-: 10
R: 2312
Level 5

Feghouli kan nog van waarde zijn. Gewoon een maandje of twee op de bank houden, is hij dan niet meer in vorm, weg ermee.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen