"Als Galatasaray wint, dan is het afgelopen voor Abdullah Avcı"


avcidoei
Kaya Çilingiroğlu, sportcommentator van TRTSPOR heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan voor de derby tussen Beşiktaş en Galatasaray.
"Als je kijkt hoe Beşiktaş in de Europa League heeft gespeeld, zie ik ze echt niet winnen van een club uit de Süper Lig. Ok, Galatasaray is niet goed, maar ze hebben een goede selectie. Ik denk dat Galatasaray gelijk gaat spelen of gaat winnen. Toch is het voetbal, dus kan er van alles gebeuren. Voorzitter Ahmet Nur Cebi zei dat trainer Abdullah Avcı tot januari tijd had, maar als Beşiktaş verliest van Galatasaray, dan is het afgelopen voor Abdullah Avcı."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen