Andone gaat net als Onyekuru gratis vertrekken


andoni
Vanwege de blessure van Ramadel Falcao begint Florin Andone steeds meer speeltijd te krijgen.
Deze periode heeft de Roemeense aanvaller goed benut en wist twee doelpunten te scoren tegen Sivasspor. Ook tegen Real Madrid kreeg hij twee doelkansen en liet een goede indruk achter. Galatasaray kan na de huurperiode  Seri voor 18, Lemina en Nzonzi voor 16, Emre Mor voor 8 miljoen euro overnemen. Voor Florin Andone heeft Galatasaray geen koopoptie afgedwongen. 

Brighton: “Wij gaan Andone zeker niet verkopen. Daarom hebben wij hem voor 700.000 euro verhuurd. Florin Andone heeft tot medio 2023 een doorlopend contract bij ons.”

Verwacht wordt dat Andone net als Onyekuru gratis gaat vertrekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5

Andone is een veel betere transfer dan Falcao. Falcao is geblesseerd en ze wisten dat. Alleen om geen gezichtsverlies te lijden hebben ze miljoenen euro's in de prullenbak gegooid . Het werd nooit wat met onze Turkse clubs.


+: 1209
-: 10
R: 2301
Level 5

Het heeft niks te maken met Falcao. Ik geloof nog steeds dat Falcao in staat is om er 20 in te prikken.

Falcao scoort niet omdat Babel voor zichzelf speelt, omdat Feghouli een luierik met talent is en Belhanda zelfs een luierik zonder talent. Het is ook door zulke luieriken dat hij zich geblesseerd heeft, omdat hij al die extra meters moet maken door die klojo’s.+: 75
-: 0
R: 295
Level 3

Aynen, ze negeren Falcao volledig deze 3 voetballers die jij opnoemt. Falcao loopt steeds goed ama ze bedienen hem gewoon niet waardoor het lijkt dat Falcao volledig flopt nu..

Andone is een heel andere spits, meer een werker. Zie liever hem op de nummer 10 dan Bellend.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen