Wie is beter: Abdullah Avcı vs Fatih Terim


avciterim
Aanstaande zondag vindt de derby tussen Beşiktaş en Galatasaray plaats in het Vodafone stadion.
Dit is de zesde keer dat Abdullah Avcı en Fatih Terim tegen elkaar zullen spelen. Abdullah Avcı was destijds de trainer van Başakşehir en İstanbulspor terwijl Fatih Terim de trainer van Galatasaray is/was. Fatih Terim heeft twee keer gewonnen en Abdullah Avcı één keer. Twee wedstrijden zijn geëindigd in een gelijkspel. 

Tarih Kulvar Terim'in takımı Avcı'nın takımı Skor
 19 Mayıs 2019 Süper Lig Galatasaray Medipol Başakşehir 2-1 
 15 Aralık 2018 Süper Lig Galatasaray Medipol Başakşehir 1-1
 15 Nisan 2018 Süper Lig Galatasaray Medipol Başakşehir 2-0
 11 Eylül 2011 Süper Lig Galatasaray İstanbul B. Bld. 0-2
 21 Mayıs 2000 Süper Lig Galatasaray İstanbulspor 1-1
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5

Als ik eerlijk moet zijn, is Abdullah Avci veel beter dan Fatih Terim. Terim moet het hebben met zijn motivatie en Avci van zijn tactiek.


+: 1209
-: 10
R: 2301
Level 5

Avci? Tactiek? Welke tactiek? Het is niet omdat je af en toe leest op turksvoetbal.ne t dat Avci een tacticus is, dat dat daadwerkelijk ook zo is. Avci is vooral een loser. Iemand die niet tegen zijn verlies kan. “We staan maar 4 punten achter ploegen die betere spelers hebben” “Tegen Wolves verloren we door een inworp”

Als hij daadwerkelijk goed was had hij wel een kampioenschap op zijn naam staan. In Turkije ben je al leider als je 2 wedstrijden achter elkaar wint.

Ik heb Besiktas nog nooit zo belabberd gezien.+: 2
-: 0
R: 15
Nieuw

"wie is slechter: Abdullah Avci vs Fatih Terim Terim"

was een betere titel voor topic geweest

ze zijn beide shit in mijn ogen
Ondanks Fatih Terim zijn prestatie vind ik hem een shit trainer en de reden van zijn prestatie zullen de meesten wel weten !


+: 499
-: 0
R: 1819
Level 5

Beide zijn gewoon slecht Turk dusmani Terim moet opdonderen van Gs ik wil hem niet meer zien

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen