Belhanda: "Het spijt me"


abelhand
Younes Belhanda, de sterspeler van Galatasaray heeft na de incidenten in de Champions League wedstrijd tegen Real Madrid zijn excuses aangeboden aan de supporters.
"Wij zijn een grote en een sterke familie. Ik streef altijd als ik voetbal het beste uit mezelf te halen. Als ik goed presteer en steun krijg, verwacht ik ook wanneer ik slecht speel gesteund wordt om beter te presteren. Ik heb het niet verdiend om zoveel kritiek te krijgen toen ik slecht heb gespeeld, want dat heeft mij echt geraakt. Ik wil hierbij mijn excuses aanbieden voor de dingen die zijn gebeurd."

Younès Belhanda werd tijdens Galatasaray - Real Madrid in de 67ste minuut gewisseld. Toen de middenvelder richting de bank liep, riep hij van alles richting zijn eigen fans.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 220
-: 0
R: 1014
Level 5

Gedraag je dan ook professioneel man! Publiek kan je de ene keer uitfluiten en de volgende keer op handen dragen, deal with it


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
38

Geen enkel speler is groter dan de supporters, tenslotte verdienen de voetballers hun brood dankzij de supporters. Belhanda is een probleemkind wat allang al bekend stond, zulke types moet je de laan uit sturen of lekker gaan verkopen bij de eerste beste Arabische bod op hem.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen