Belhanda tegenover Galatasaray-fans: "Ik schiet jullie neer"


shoty
Younès Belhanda werd tijdens Galatasaray - Real Madrid in de 67ste minuut gewisseld.
Toen de middenvelder richting de bank liep, riep hij van alles richting zijn eigen fans. Hij schreeuwde met: “Putaa Putaaa” en daarnaast maakte hij ook een schietbeweging richting de supporters.

 shoty
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Die luie ezel moet een x leren meeverdedigen. Hij blijft de heletijd voorin hangen, ook als hij zelf de bal verspeelt.

Je verdient paar miljoen per jaar, je moet fcking werken voor je geld.


+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5

Pfff meteen contract ontbinden..

Maar Terim heft geen eer of trots, die denkt alleen maar aan zichzelf en zal Belhanda niet willen missen dus zal dit weer niet bestraft worden.. Melo mocht zelf een ploeggenoot een blauw oog slaan en aanvoerder Sabri uitschelden.+: 499
-: 0
R: 1828
Level 5
+1

Zowel Terim als Belhanda moeten opdonderen hij blijft maar vasthouden aan deze cop zelfs op de vleugel laat hij hem spelen terwijl je Feghouli en Emre mor hebt, deze Terim kan alleen maar schreeuwen kut coach en een aantal kut spelers

Terim out Belhanda out Mariano en Nagatomo out!!


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5
+2

Dit soort foute types passen wel in het maffia beleid van terim


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

Na Melo smerigste persoon.


+: 1210
-: 10
R: 2308
Level 5

Enorm goed dat hij werd uitgefloten. Grootverdieners horen te presteren, deze arrogante luie zak heeft al 2 jaar niks laten zien.

Het werd eens tijd. Liever dit dan het uitfluiten van spelers die er gewoon niks aan kunnen doen dat ze slecht zijn zoals Latovlevici indertijd. Dat was kapot zielig.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen