Albayrak: "Wij hebben geen problemen met Falcao"


alby
Galatasaray vice-voorzitter Abdurrahim Albayrak maakte na het 1-0 verloren duel tegen Real Madrid interessante uitspraken over Radamel Falcao.

“Wij hebben geen problemen met Falcao zoals het wordt beschreven in de Turkse pers. Falcao kampt met een blessure en ik hoop dat hij zo snel mogelijk weer bij de selectie aansluit. 

“Of hij fit genoeg is voor de stadsderby tegen Besiktas dat weet ik niet. Coach Fatih Terim zou het beter weten dan mij, maar ik kan je garanderen dat hij zowiezo van de partij is na het duel tegen Besiktas,” aldus Albayrak.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5

Hij ook niet met jullie.. Gast wordt slapend rijker

Deze kneus Albayrak heeft zeker foto ingelijst boven zn bed hangen van Falcao, maar Gs is hierdoor dieper in de schulden


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5
+1

Effe eerlijk jongens. Lijken deze 2 op de foto niet op gays?+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5

Er zijn zowiezo vreemde dingen gebeurd in Monaco


+: 8
-: 0
R: 75
Level 2

Ze lijken niet op jou vader

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen