“In Turkije is voetbal meer een strijd op leven en dood”


andoni
Florin Andone heeft voor het Champions League duel tussen Galatasaray en Real Madrid de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb in Engeland en Spanje gespeeld. Ook heb ik veel wedstrijden gespeeld met het Roemeens elftal. Ik heb nu voor Galatasaray vier wedstrijden gespeeld, maar zoiets heb ik nooit gezien. In Turkije is voetbal meer een strijd op leven en dood. In Turkije is Galatasaray net als Barcelona en Real Madrid. Als je al in de spelersbus zit, beginnen de supporters je te steunen. Ze steken vuurwerk af, maar deze liefde zorgt zowel voor de tegenstanders als voor ons veel druk op. Ondanks dat Real Madrid Ronaldo is kwijtgeraakt en dit seizoen niet zo goed met hun gaat, hebben ze een hele goede selectie. Wij zijn niet bang voor Real Madrid. Wij kunnen van hun winnen. Het slechtste resultaat zal een gelijkspel worden. Wij spelen thuis en wij hebben niets te verliezen. Dat kan ik je verzekeren. Ik heb een goede band met Ramadel Falcao. Ik denk dat hij een toegevoegde waarde zal hebben in mijn ontwikkeling.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5

´Ramadel`

Nee Roemeentje, in Turkije is voetbal politiek. Wie de grootste lobby heeft en het beste aan de touwtjes trekt, wint..

Fraudesaray dus

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen