Terim overlegde met Falcao: 'Hij gaf aan dat hij pijn had'


afolllk
Fatih Terim heeft voorafgaand aan het duel tegen Sivasspor samen gezeten met Radamel Falcao om zijn blessure te bespreken. De trainer van de “Leeuwen” gaf aan dat hij graag Falcao wil inzetten tegen Real Madrid, maar….

Fatih Terim wilde duidelijkheid van Falcao en ging met de Colombiaan in gesprek. ".

“Hij gaf aan dat hij pijn had daarom speelde hij niet mee tegen Sivasspor. Hij speelt al 17-18 dagen niet en traint ook niet mee. Mocht het ons lukken dan wil ik Falcao laten spelen tegen Real Madrid. We gaan zien wat er gaat gebeuren,” aldus Terim.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5

:facpal:

7 milyon per jaar

4 mil tekengeld

3 jaar contract.

Adam kronik sakat

Zei ik het niet?

Domme Fransen


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Hoezo maken jullie vogelbreinen zich zo druk over onze financiën? Wij maken ons niet eens zo druk, size ne oluyor?

Ik snap dat het heel veel geld is voor bastaarden zoals jullie, voor ons is het een fooitje. Geld is allang terugverdiend met de CL.+: 2735
-: 0
R: 3457
Level 5

Precies zoals vele hier, waaronder ik hadden voorspeld. Deze man was gewoon een flop. Het zegt al genoeg dat alle Europese subtoppers niet eens interesse hadden en alleen als enige club GS interesse in hem toonde, het was al duidelijk toen Slimani (!) zijn vervanger zou worden bij AS Monaco. Cok guzel oldu, moest je maar niet zo naam geil zijn. Letterlijk meer dan de helft van de transfers zijn gewoon troep spelers, Durmaz, Buyuk, Falcao, Seri, Diagne, Marcao, Mitroglou en de resterende 70% van de selectie bestaat gewoon uit uitgebluste buitenlanders die of blessuregevoeli g zijn of allang al over hun top zijn.


+: 5726
-: 0
R: 9067
Level 5

HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHA


+: 1210
-: 10
R: 2308
Level 5

Deze man is helemaal niet geblesseerd. Hij heeft gewoon geen zin om te spelen. Geef hem maar eens ongelijk met zo een bende amateurs rond hem.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen