Emre Mor voelt nog steeds de druk: 'Altijd aantonen dat je goed bent'


aroimd
Ik moet me weer aantonen dat ik goed ben. Dat is erg moeilijk', laat Emre Mor van Galatasaray weten in een interview met GS TV. 

'Met die druk moet ik leven momenteel. Ik moet het altijd weer bewijzen, ook voor de mensen in mijn directe omgeving.

Geniet Emre Mor dan nog wel van het spelletje? 'Ik zie voetbal als een missie. Het veld opgaan en winnen. Het is allang niet meer zo dat ik denk: ik ga nu eens lekker dribbelen.' En dat zorgt allemaal voor extra druk, merkt Emre op. 'Mensen vellen voortdurend een oordeel. Dat het wel klaar is met mij en zo, omdat ik lange tijd niet heb gepresteerd. Die mensen wil je verrassen.' Ik ben blij bij Galatasaray en ik hoop dat ik me ga bewijzen hier,” aldus Mor.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen