Galatasaray mist de spelers die zijn vertrokken


onyekuru
Galatasaray heeft in de zomer een reorganisatie doorgevoerd. Henry Onyekuru, Badou Ndiaye, Fernando en Mbaye Diagne moesten plaatsmaken voor Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Lemina, Seri, Nzonzi,  Adem Büyük, Andone en Falcao.

Het effect wat Ndiaye en Fernando samen op het middenveld hadden, hebben Seri, Lemina en Nzonzi niet kunnen evenaren. Het aantal doelpunten en assists die Henry Onyekuru heeft gemaakt, is het Ryan Babel niet gelukt om zelfs in de buurt te komen. Ook het aantal doelpunten die Mbaye Diagne heeft gescoord wordt erg gemist bij Galatasaray, want Falcao heeft dit seizoen maar 1 doelpunt gescoord. Andone zelfs geen één.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 115
-: 0
R: 568
Level 4

Onyekuru gitti, Galatasaray bitti!


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5

Ah be Onyekuru, kom aub terug!+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Ik snap ook niet waarom Terim babel wou.. als je nou Onyekuru hield had je nu een super snelle flanken. Onyekuru op links en Emre Mor op rechts.

Zo jammer dit.


+: 70
-: 0
R: 305
Level 3
+1

Bülent Yildirim en Serkan Cinar zijn toch wel de belangrijkste spelers die vertrokken zijn denk ik, vreemd dat ze er niet bij staan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen