Diagne: "Anderlecht heeft me nooit gebeld"


anderi
Mbaye Diagne kwam afgelopen zomer over naar Club Brugge. De Senegalees kon na een sterk seizoen bij Galatasaray tekenen bij onder meer Aston Villa, maar ei zo na zat hij bij RSC Anderlecht. Al ontkent Diagne dat wel.

Volgens Diagne waren er nooit persoonlijke contacten tussen hem en Anderlecht. 'Anderlecht heeft me nooit gebeld', opent de spits in Het Nieuwsblad. 'Ze probeerden het via makelaars te regelen. Club Brugge heeft met mijn ­eigen makelaar ­gebeld. Anderlecht nooit. Ze hebben gesproken met Galatasaray, maar nooit met mij.'

Michael Ver­schueren van Anderlecht is niet te spreken over de uitleg van Diagne. Dat staafde hij zelfs door een reeks whatsappberichten, die hij uitwisselde met Daniele Boaglio, de officiële makelaar van de speler, te tonen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 115
-: 0
R: 568
Level 4

Galatasaray iyi kazik yedi van Kasimpasa


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5

Hij kon niet voetballen, maar scoren kon hij wel.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen