Babel en Falcao kunnen nog samen 2,9 miljoen euro aan bonussen verdienen


babelgs
Galatasaray heeft destijds voor Belhanda 8 miljoen euro betaald aan Dinamo Kiev.
Na zijn transfersom moest de Turkse topclub nog 2 miljoen euro betalen voor bonussen. Hetzelfde systeem geldt ook voor Ryan Babel en Ramadel Falcao. Falcao krijgt 5 miljoen euro garante geld, maar kan nog 1,9 miljoen euro aan bonussen verdienen (per wedstrijd en punt). Voor Ryan Babel heeft Galatasaray 3,3 miljoen euro betaald inclusief handtekeninggeld, maar de Nederlandse voetballer kan nog maximaal 1 miljoen euro verdienen aan bonussen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5

:facpal: Tjuuuuusjjjj

Boyle enayi gormedim vallaha..


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Ik snap dat dit enorm veel geld is voor een degradatie clubje als 8.tas, maar niet voor een wereld club als GS die PSG kapot heeft gespeeld in de CL.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen