Galatasaray-trainer Terim snapt niets van vertrekwens Yunus Akgun naar Lazio


aynuse
Yunus Akgun is volgens Fotospor op weg naar de uitgang bij Galatasaray. 

De 19-jarige aanvaller stuurt aan op een vertrek bij Galatasaray. Dat leidt tot grote verbazing en ergernis bij trainer Fatih Terim.

Er gaan zelfs geruchten rond dat Yunus Akgun een akkoord heeft bereikt met de Italiaanse topclub Lazio. Dat zou de reden zijn dat Terim en naar de beloften heeft gestuurd.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5

Je gaat toch niet van een wereld club als GS naar Lazio willen? Voor het eerst begrijp ik de verbaasdheid van Terim wel.


+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5

Gs haalt liever nog 30 Afrikanen snap je het nu wel Terim?+: 19
-: 0
R: 102
Level 3

Snap er niks van zegt die. Af ederis terim ama Sen salak misin. Je geeft hem geen minuten laat staan dat, je geeft hem niet eens de kans om zich te bewijzen terwijl dit een van onze grote talent is.

En dan ben je verbaast, hou toch op man :facpal:


+: 499
-: 0
R: 1828
Level 5

Ja jij snapt het niet mr Terim, omdat je telkens buitenlanders opstelt elke keer weer het wordt tijd dat Terim vertrekt en iemand komt die de jeugd wel een kans geeft en meer Turken opstelt ipv 11 buitenlanders


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5

Waarom deze jonge talent kans geven als je een kleuter van Emre Mor kunt halen. :-*

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen