Twee spelers van AC Milan in de winter naar Galatasaray


calhanoglu
In de winter wil Galatasaray weer flink gaan winkelen.
Volgens Sporx heeft de Turkse topclub Hakan Çalhanoğlu en Ricardo Rodriguez van AC Milan op het oog. De Turkse topclub heeft in zeven speelweken maar 10 punten kunnen verzamelen en wil graag een verandering brengen in de selectie. Om dit te kunnen doen moeten Belhanda en Nagatomo vertrekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 13
-: 0
R: 36
Level 1

Dit juich ik zeker toe! Oprotten met Belhanda wat een nietsnut. Hakan velen malen beter. Nagatomo te oud. Als Gala iets wilt betekenen in CL of EL, heb je een betere nummer '10' speler nodig.


+: 664
-: 0
R: 1405
Level 5

Ik juich dit ook toe als fenerli! Wat een waardeloze transfers zouden dit zijn zeg! Hebben de scouts van Gala niet naar de mili takim wedstrijd(en) gekeken?

Speelt al jaren shit heeft alleen een redelijke vrije trap.

Rodriguez is een voor uit gang als je kijkt wie er nu staat.. maar dan kan je toch beter Linnes terug halen. Die kent het team de club en de competitie en is een veeeeel goedkopere optie..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen