"Babel moet z'n mond houden, hij mag blij zijn dat hij mee mag doen"


babelgs
Ryan Babel:
"Zij wilden in mijn beleving allemaal de nummer een zijn. Hoe gek het ook klinkt: dit is volgens mij meer een team. Ik heb nu niet het gevoel dat we ego's hebben", liet Ryan Babel (sterspeler Galatasaray) vorige maand optekenen door De Telegraaf . 

Johan Derksen:
"Ach, Babel moet blij zijn dat hij mee mag doen. Koeman heeft al het geluk van de wereld: die kreeg van onze Lieve Heer een heel elftal aan grote talenten en desondanks stelt 'ie Marten de Roon en Babel op. Babel mag blij zijn dat 'ie mee mag doen, en dan moet hij z'n mond houden over de grote jongens.", aldus Johan Derksen bij Veronica Inside Radio.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 18522
-: 0
R: 21308
Level 6

Na gisteren is het wel klaar met Babel bij het nationale elftal. Malen vele malen beter ;-)


+: 75
-: 0
R: 296
Level 3

I see what you did there.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen