'Mariano gaat in de winterstop vertrekken'


amarionu
De Turkse media meldt dat Galatasaray Mariano wil verkopen vanwege zijn hoge jaarsalaris. 

Mariano verdiend 2,2 miljoen euro per jaar bij de Turkse topclub. Er gaan de laatste dagen geruchten rond dat hij in de winterstop naar Fluminense of Sao Paulo gaat vertrekken. De Braziliaanse topclub Sao Paulo wil 5 miljoen euro betalen voor de 33-jarige back.

Mariano heeft tot medio 2020 een doorlopend contract bij Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Prima bedrag voor hem. Andere kleine clubs als 8.tas kunnen enkel dromen over zulke enorme bedragen.


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Klopt helemaal wat je zegt, wij hebben dromen dat we zo'n lelijke trol die ook nog eens slecht is 2,2 miljoen per jaar betalen.

Gelukkig is het voor ons alleen maar een droom (/nachtmerrie).+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Lelijke trol? Ik hoorde vanmorgen op het nieuws dat het “international coming out day” is, maar wist niet dat we ook hier de aantrekkelijkhe id van mannelijke voetballers zouden bespreken.

Zaten boyle tipler hep 8.tasli olur nedense.


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Grappig dat wist ik niet. Verbaast me ook niet dat een Gaysarayli daar wel van op de hoogte is.

Gefeliciteerd met je comming out. Misschien dat je dit samen met Lemina, Babel, Mariano, Marcao, Luyandama, seri en nzonzi vieren.


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Verbaast me ook niet dat zo’n leeghoofd als jij het nieuws niet volgt. Wellicht ben je te druk met het homo zijn. Ieder z’n ding.


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Nee, ik doe iets met mijn leven. Namelijk werken ipv het nieuws volgen. Alleen domme mensen hebben tijd om zulke nutteloze dingen te doen. Ga lekker blij worden omdat je vanochtend meer kennis hebt vergaard over hoe de wereld in elkaar steekt. Met je international comming out day, GAYsarayli+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Je hebt geen tijd om het nieuws te kijken (wellicht omdat de huidige economie en ontwikkelingen niet relevant zijn voor je vmbo baan), maar je hebt wel tijd om als een webcam pic 2,500 berichtjes te sturen op een online forum.

Je spreekt jezelf zoals altijd weer tegen. Dansoz gibi kivirip durma Ajdar hanim.


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

-dubbel post-

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen