'Ferdi Kadioglu mogelijk verhuurd aan Galatasaray voor half jaar'


akadiol
Een opvallend bericht deze morgen in de Turkse media. Galatasaray zou geïnteresseerd zijn in het huren van Ferdi Kadioglu. Althans dat melden diverse Turkse kranten vandaag.

Galatasaray zou de beste papieren hebben om Kadioglu te huren van Fenerbahce, waar hij bijna geen speeltijd heeft. Ook onder trainer Ersun Yanal lijkt het talent niet aan spelen te komen en de club en speler zouden gebaat zijn bij speelminuten. Mogelijk kan Galatasaray die bieden.

Ferdi Kadioglu is een aanvallende middenvelder die in de jeugd speelde bij NEC en daar ook doorbrak. Hij speelde 70 wedstrijden voor NEC, alvorens hij getransfereerd werd naar Turkse topclub Fenerbahce, maar daar kwam hij dusver niet verder dan 6 wedstrijden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5

Ersun senin aq, je stelt Tolga en Ozan op vleugels terwijl Ferdi letterlijk een assist/doelpunt kon leveren tegen Antalya.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen