'Galatasaray wil Onyekuru in de winter huren van AS Monaco'


oneyk
Henry Onyekuru zou volgens verschillende bronnen terugkeren naar Galatasaray. Dat meldt onder meer Franse media. Hij speelt sinds dit seizoen bij AS Monaco, maar daar loopt het niet goed. 

Vorig seizoen scheerde Onyekuru hoge toppen met Galatasaray. Hij scoorde daar 14 goals in 31 wedstrijden en pakte er de landstitel én de Beker. Everton verkocht hem daarna definitief voor 14 miljoen euro aan AS Monaco, maar daar speelde hij voorlopig amper 160 minuten. Hij scoorde ook nog geen enkel doelpunt.

Er is dus een grote kans dat Onyekuru op huurbasis terugkomt naar Galatasaray. Gesprekken tussen beide partijen zijn al gestart.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

:facpal:
Mn man man wat een mngolen


+: 499
-: 0
R: 1834
Level 5

Haal nou is een keer Turkse spelers ik ben al die buitenlanders zat man je maakt spelers beter voor andere clubs terwijl je genoeg talenten hebt rondlopen wat een kt beleid hebben we

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen