Voorzitter Galatasaray: “Ik heb helemaal geen problemen met Fatih Terim”


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb helemaal geen problemen met Fatih Terim. Was ons probleem maar Fatih Terim. Maar nee, wij hebben helemaal geen problemen met hem, want dat kan ook niet. Fatih Terim is ons trots, succes en een icoon. Ok, wij hebben soms meningsverschillen, maar Fatih kan dit meestal in 5 minuten oplossen. Als je goede bedoelingen hebt en serieus bent geloof ik dat alles weer de oude zal zijn. Wij grijpen nooit in technische zaken. Wij hopen op een spelersgroep die alles over heeft voor Galatasaray. Wij hebben nog niets verloren. Wij lopen 4 punten achter op de koploper. Ik verwacht dat iedereen zijn werk gewoon doet, verder niets.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 593
-: 0
R: 1213
Level 5

Ik heb geen klachten voor terim maar heb geduld zijn na de winterstop weer 3 bekers ophalen


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

:facpal:

Wat voor zin is dit? Ben jij net in Nederland?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen