"Ik heb destijds heel erg geprotesteerd dat ze Falcao niet moesten halen"


falcaogsoff91b
Fatih Altaylı, sportcommentator van Habertürk heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Ramadel Falcao.
"Ik heb destijds heel erg geprotesteerd dat ze Falcao niet moesten halen. Als je een privejet voor Falcao regelt, hoe moet je andere transfer dan wel niet denken. Je moet er alles aan doen om het team bevriend te houden met elkaar. Vriendschap is het belangrijkste succesfactor van voetbal. Als je dit niet hebt, dan moet je geen succes verwachten. Bij Galatasaray is er geen vriendschap, iedereen speelt voor zichzelf. Wij schamen ons dit jaar, maar ook het afgelopen jaar van Galatasaray. Voor het bestuur, de spelers en de technische staff."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5
+1

Ja zo dom zijn ze nou bij Gs

Het is allemaal voor de show, kijk ons nou Falcao binnenhalen..

Als je rationeel nadenkt, en kijkt naar hoe Falcao presteert en wat voor speler hij nu is is het geen schim van de Falcao van vroeger waar ik fan van was.. Als je dan je hele financiele huishouding onder druk zet om hem te halen terwijl je onder toezicht staat van de UEFA, onder Tafel miljoenen betaald aan Monaco, de managers en Falcao dan ben je echt het spoor bijster..

Die man kan geen 2 games per week meer spelen, heeft nu al weer paar wedstrijden gemist en heeft welgeteld 1 lucky goal gemaakt die van richting werd veranderd. Zelfs Burak die net terug is heeft al 2 goals en 2 assists.

Ik zei dit meteen al maar bepaalde domme Fransen zeiden dat we jaloers waren..

Nou nee


+: 12
-: 0
R: 35
Level 1
+2

falcao lan mk aglayin kuslar kudurun falcao falcao lannnnn kudurunnnnnnn


dit is hun enige vocabulaire+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

Idd

Leeghoofden

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen