Terim wil vijf nieuwe spelers in de winterstop


aterimk
Galatasaray wil in de winterstop nog toeslaan op de transfermarkt. De club heeft grote plannen want het wil niet één of twee, maar nog vijf spelers toevoegen aan de huidige selectie.

Hierbij heeft hoofdtrainer Fatih Terim wel een voorkeur. "Dan willen we graag spelers die op meerdere posities uit de voeten kunnen.” Alvorens er nieuwe spelers kunnen worden aangetrokken moet de club eerst iemand kwijt zien te raken. Daarnaast loopt het contract van zeven spelers af aan het einde van het seizoen bij Galatasaray.

Volgens laatste berichten wil Terim een linksback, verdedigende middenvelder, centrale verdediger en twee vleugelaanvallers.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
38

Als dit waar is mag hij van mij betreft opdonderen,


+: 1209
-: 10
R: 2304
Level 5
+1

Wat een gek. Een verdedigende middenvelder en verdediger zijn allesbehalve nodig.

Een aanvallende middenvelder is broodnodig, maar nee, Belhanda’s krediet is zeker nog niet op hoor :facpal:+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+1

Ja ja nog 5 erbij, zo kunnen wij ook wel trainer zijn

Heeft weer veruit de duurste selectie en bakt er niks van, maar dat ligt natuurlijk niet aan hem

Gs supporters weten ook weer genoeg


+: 5726
-: 0
R: 9064
Level 5

Je hebt verreweg de beste selectie van de competitie.. Kom op zeg


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Fatih Terim wilt 3 selecties opbouwen. Enige reden waarom hij "succesvol" is omdat hij veel spelers krijgt. Hij verlaat vervolgens het schip wanneer het gaat zinken om vervolgens terug te komen wanneer het weer opkrabbelt .


+: 35
-: 30
R: 102
Level 2+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

Dede Terim doymak bilmiyor


+: 499
-: 0
R: 1823
Level 5

Terim mag ook opdonderen hij blijft maar vast houden aan die kut Belhanda hij zou toch zogenaamd verkocht worden in de zomer?!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen