"Fatih Terim verkeert echt in een depressie"


fatihterimdenkt1
Mehmet Demirkol, sportcommentator van BeIN Sports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Fatih Terim.
"Fatih Terim klaagt over alles, zelfs over zichzelf. Hij zei dat hij ook fouten kan maken. Fatih Terim verkeert echt in een depressie. Een werk gerelateerde depressie. Als je over alles klaagt en zeikt. Waarschijnlijk heeft hij het heel erg moeilijk. Hij krijgt niet de verwachte performance van de spelers die hij heeft laten halen. Wie wil Falcao nou niet, maar als je het aan mij vraagt wou hij een centrale verdediger. Het afgelopen seizoen zei hij januari en nu zegt hij weer januari. Hij moet meer open praten. De reden dat Fatih Terim een schorsing heeft gekregen heeft 100% te maken met Mevlüt Erdinç. Ze hebben geen bod uitgebracht op Mevlüt Erdinç, maar ze vroeger hem om zijn eigen transfersom te kopen. Fenerbahçe heeft een bod uitgebracht en heeft hem gehaald. Galatasaray had al problemen met Başakşehir. Iedereen heeft het over de penalty positie van Belhanda, maar niemand heeft het over de positie van Mariano. Wat hij heeft gedaan was niet anders dan wat Elneny heeft gedaan. Waarom men bij de positie van Belhanda niet naar VAR is gegaan is voor mij nog altijd een raadsel."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 724
-: 0
R: 1351
Level 5

Dit is een provocatie tegen de imperator en tevens de beste trainer van Turkije.


+: 716
-: 0
R: 2402
Level 5

Antwoord is heel simpel, omdat MHK en TFF er weer alles aan gaat doen om gala kampioen te maken. We komen uit een land waar uit het niets s nachts een leven in wordt geroepen om een speler van een club te schorsen om de regel vervolgens bij concurrenten niet meer te gebruiken.

Ps. Geef die man aankomende 5 wedstrijden 13 penalties. Is goed voor zijn depressie.+: 143
-: 0
R: 222
Level 3

Aldus een 8.tas supporter, die letterlijk elke week een gratis pingel krijgt van de omgekochte scheids.

Heb je last van oostindische blindheid? Haal die oogkleppen van je bolle ogen.


+: 26
-: 0
R: 117
Level 3

Dit jaar 2 penalties gehad. Dus net zo veel als galatasaray. Ja klopt, ik als besiktas supporter vind het net zo vreemd. Normaal gesproken staan jullie op 5 en wij mischien op 1. Heeft ook te maken gehad met fatih terim die niet langs de zijlijn stond. Komt goed. Komende paar weken krijgen jullie weer zomaar penalties en dan is het weer recht getrokken. Unutma 96-97 kregen jullie 20 in 1 seizoen. Ik ga even 2007-2008 controleren. Die zat ook aardig in de buurt.


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5

Terim

Ooit een man om trots op te zijn, voor welke club je ook bent..

Maar de laatste Jaren is hij tot een dieptepunt gedaald. Tactisch was hij nooit onderlegd, maar nu is het wel heel droevig. Het is alleen maar herrie schoppen, heisa en slachtofferrol en het ligt nooit aan hem. Milli takim heeft hij ook een puinhoop achter gelaten..

5e ontslag incoming..


+: 35
-: 30
R: 102
Level 2

Allahin sopasi yok Fatiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiih wat voelt dit toch heerlijk Rezil adam :tok: :D :lol:+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Pas maar op want Fatih Terim is de enige coach in Turkije die met druk kan omgaan. Reminder voor vorige jaar tussen Basaksehir en Galatasaray. (Bijna besiktas maar die verliet het al eerder)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen