"Galatasaray kan al 4 weken niet winnen"


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Galatasaray kan al 4 weken niet winnen. Dit soort dingen gebeuren. Wij komen uit een generatie waarbij Galatasaray 14 jaar geen kampioen is geworden. Galatasaray is niet in 1 dag koning geworden, dus Galatasaray is niet in 1 dag van zijn troon te stoten. Ik verwacht dat iedereen zijn taken gaat doen en dat gaan ze ook doen. Wij worden net als de afgelopen jaren kampioen van Turkije. Er is nog niets verloren, niemand hoeft zich druk te maken."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 248
-: 0
R: 936
Level 4

Wat deze man hier zegt heeft echt niks met elkaar te maken. Ook een onzin baskan. Ze denken alleen aan geld, als gs maar kampioen word mentaliteit ondertussen spelen we met dede terim fking suf voetbal en is elke wedstrijd een derby voor ons. Neyse ik ben weer de gs hain voor vandaag :tr:


+: 5
-: 0
R: 25
Level 1
TFF

Ik vind dit wel een sterke baskan eerlijk gezegd. Kent zn feiten doet zn werk altijd beleefd. Alleen moet gs terim echt gaan uitzwaaien na dit seizoen. Tijden veranderen hij kan lekker een ander functie gaan bekleden. Een jonge frisse coach zou hun goed doen.+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Denk ook dat Terim zijn laatste seizoen draait als trainer , hij mag dit seizoen afmaken of we kampioen worden of niet en daarna uitzwaaien een waardige afscheid geven iedergeval, is tijd voor nieuwe generatie

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen