"Gençlerbirliği heeft beter dan ons gespeeld, ze hebben beter gestreden"


fatihterimboos1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de wedstrijd tegen Gençlerbirliği de onderstaande uitspraken gedaan.
"Gençlerbirliği heeft beter dan ons gespeeld, ze hebben beter gestreden. Het is niet alleen voldoende om te willen, je moet ook weten hoe je moet winnen. Na een beladen Champions League wedstrijd had ik niet zo'n Galatasaray verwacht die geen goede dingen deed. Onze vrienden moeten meer alerter zijn. Galatasaray kan punten verliezen, maar net als tegen PSG, dan moet ze wel eerst strijden. Als je zo punten verliest, raak je andere dingen kwijt. De Galatasaray supporters gaan een strijdend elftal zien, dat beloof ik. Wat ik ook niet snap is dat scheidsrechter Halil Umut Meler donderdag een Europa League wedstrijd had. Was er geen andere scheidsrechter? Hij kwam vrijdag hierheen en floot zaterdag een wedstrijd. Mensen hebben het over een niet gegeven strafschop. Als ik het zeg, krijg ik een boete, laat de andere mensen dit maar zeggen. Ik was boos op Belhanda omdat hij de bal met zijn hand had gespeeld, maar het bleek dus dat iemand aan zijn rug trok."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Breaking news: fatih terim ontslagen wegens tegenvallende resultaten.


+: 43
-: 0
R: 251
Level 3
T32

Fatih Tumor+: 1210
-: 10
R: 2306
Level 5

Ik verwacht een grote reorganisatie in januari. Vooral Babel en Belhanda zijn hier de grootste parasieten. Nagatomo, Mariano en Feghouli mogen er ook uit.

Deze 5 saboteurs er dus uit, Onyekuru terug gaan huren, Linnes terug bij de kern halen en nog een linksback voor de breedte. Met het overige geld Hans Vanaken of een van die flankaanvallers van Brugge proberen te halen.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Alweer?

Hoeveel spelers heeft Gs wel niet versleten de laatste 5 jaar?


+: 1210
-: 10
R: 2306
Level 5

Dat komt ervan als je enkel spelers haalt voor de korte termijn waar je niet kan op bouwen. Dit doet elke Turkse club. Besiktas heeft er anders ook genoeg versleten. Turken snappen er gewoon geen bal van


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

Denkje dat gs geld poept ofzo?+: 1210
-: 10
R: 2306
Level 5

Alsof we voor Babel, Belhanda en Feghouli samen geen 15 miljoen kunnen vangen ofzo? Als je mijn reactie goed had gelezen, dan zag je ook wel dat we helemaal niet veel geld hoeven uit te geven.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen