Galatasaray wil in de winter afscheid nemen van deze 6 voetballers


nagatomo
Het gaat niet zo goed met Galatasaray.
De Turkse topclub heeft veel geld uitgegeven, maar op sportief gebied zijn de prestaties onder peil. Er gaan geruchten rond dat Galatasaray in de winter afscheid wil nemen van deze zes voetballers: Ryan Donk, Ahmet Calik, Nagatomo, Emre Taşdemir, Mariano en Selçuk İnan.

Of Galatasaray volgend seizoen verder zal gaan met Nzonzi, Seri, Andone, Lemina en Emre Mor zal pas in mei duidelijk worden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Nagatomo of Emre... Niet beiden. Anders heb je alleen Omer Bayram over.

Naar mijn idee wordt Nagatomo en Mariano weggestuurd voor whatever mogelijk. Haal Linnes weer terug als RB. Emre en Omer houden het wel uit in de competitie. Selcuk moest nooit blijven. Calik kan je op huurbasis kwijt.


+: 499
-: 0
R: 1827
Level 5

Nagatomo moest in de zomer al weg wat een overschatte en slechte linksback is dat zeg+: 1210
-: 10
R: 2306
Level 5

Nagatomo is net goed. Langs zijn flank is de tegenstander nooit gevaarlijk. Het is pas als die domme dikke Ömer speelt, o buyuttugunuz Ömeri, dan pas pompen ze ons daar.


+: 499
-: 0
R: 1827
Level 5

Ja aanvallend ja hoevaak laat hij zijn mannetje lopen en wandelt gewoon rustig terug terwijl Marcao zijn longen uit zijn lijf rent voor hem zoals naamloos zegt we moeten verjongen en zoveel mogelijk buitenlanders weg doen ik heb liever jonge gretige spelers dan spelers als Belhanda Nagatomo etc Feghouli mag van mij part ook de bank tijdelijk warm houden die gozer speelde bagger tegen Fb en dan nog janken omdat die gewisseld werd


+: 57
-: 0
R: 120
Level 3

Zoveel mogelijk buitenlanders weg en je selectie vernieuwen met vooral jonge Turkse spelers.


+: 1210
-: 10
R: 2306
Level 5

Mariano moet er echt uit. Linnes op zijn plek. Nagatomo moet blijven op links. De rest kan je ook houden, Donk is nuttig en die anderen spelen toch nooit dus wat maakt het ook uit.+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Ze hadden beter Serkan Cinar en Bulent Yildirim kunnen houden, die presteerden altijd als het moest


+: 1
-: 0
R: 11
Nieuw

Bir Galatasarayli olarak sunu soylemek istiyorum: LUYINDAMA, MARCAO & INAN = çöp³

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen