“Ik zeg dat het een gelijkspel zal worden, maar als er iemand gaat winnen ...”


fbgs
Ertuğrul Özkok, journalist en een dagelijkse columnist heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de derby tussen Galatasaray en Fenerbahçe.
“Galatasaray kan al sinds 1999 in Kadiköy niet winnen van Fenerbahçe. Maar, let op, Galatasaray kan al sinds 2014 ook niet in eigen huis winnen van Fenerbahçe. Psychologisch staat Fenerbahçe voor. Galatasaray stond het afgelopen seizoen 2-0 voor, maar ook die hebben ze niet kunnen winnen. Fenerbahçe is het seizoen veel beter begonnen. Galatasaray heeft wel een voordeel dat ze goede spelers hebben gehaald zoals Falcao en hebben thuisvoordeel. Ik zeg dat het een gelijkspel zal worden, maar als er iemand gaat winnen, dan is dat Fenerbahçe.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 35
-: 30
R: 102
Level 2

Vay Vay Vay agzina saglik garrrrrrdas helal al sinds 2014 niet in eigen huis kijk dat doet egt wat met Gaytjes AKA poesjes miauw miauw das waar ze goed in zijn :tok: trouwens weet iemand wat Albayrak nog 2 dagen geleden in amerik penselvenia deed ??? :tok:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen