Ozan Kabak: “Het slechtste wat een voetballer kan overkomen is ....”


ozankabak
Ozan Kabak, de centrale verdediger van Schalke 04 heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik voel mij heel erg goed. Binnenkort zal ik weer helemaal de oude worden. Het slechtste wat een voetballer kan overkomen is geblesseerd raken en aan de kant wachten. In de laatste wedstrijd heeft David Wagner, ondanks dat ik nog niet helemaal klaar was mij laten spelen. Ik ben hem zeer dankbaar. Hij zei dat hij tevreden was over mijn performance. Vanaf dag ik heb ik een goede relatie met hem en ook met de Schalke 04 supporters. Ze hebben mij vanaf dag 1 laten voelen dat ik hier welkom ben. Tijdens elke training kan ik hun kracht voelen.” 

Ozan Kabak, de ex-speler van Galatasaray en Stuttgart heeft na zijn zware blessure dit seizoen maar 4 minuten speeltijd gekregen bij Schalke 04.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 75
-: 0
R: 298
Level 3

Komt wel goed met deze jongen. Onze Milli takim verdediging voor in de toekomst is zeker goed nu! Nu aanvallers nog..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen