Falcao: "Heb eerder gescoord en ga weer scoren tegen Fenerbahçe"


afakoolm
Jaren terug waarin Radamel Falcao onder AS Monaco speelde tegen Fenerbahce(CL) kwam de Colombiaanse spits ook tot scoren.

De spits hoopt dat zaterdag te herhalen in de Turk Telekom tegen Fenerbahce, hij wil wéér een doelpuntje maken en het liefst meer.

In een interview met GSTV zegt hij: "Ik doe mijn best om mijn reputatie hoog te houden. Ik heb eerder gescoord tegen Fenerbahce. Had in Istanbul en in Monaco gescoord. Nu staan de fans achter me en dat maakt het makkelijker." 

"Het is een grote wedstrijd en daarin wil ik het goed doen. Maar de mindset is niet anders dan voor andere duels, want ik eis altijd het maximale van mezelf. “Falcao sluit af door te stellen dat hij er op zaterdag minimaal 1 wil maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (17) 


+: 24
-: 0
R: 33
Level 1

Hoe Demirel het ooit zei: dün dündür bugün bugündür


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3
+1

Praten jullie daarom nog steeds over hoe jullie jaren geleden tegen een paar subtoppers hadden gewonnen in de CL?+: 24
-: 0
R: 33
Level 1

Çelişkili götü boklu seni, biz uefa kupasi yendik diyen kim? Dat is nog langer geleden.


+: 1446
-: 0
R: 2176
Level 5

Ik weet niet in welk jaar je leeft maar tegenwoordig zijn er geen grote of kleine clubs meer, elke ploeg is moeilijk, dat merk je toch aan de Turkse competitie? als je met 1-0 wint van het B-elftal van United, wat cicisaray ooit een keer deed, dan is dat volgens jouw logica een grote prestatie omdat het een 'grote' club is.


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3
+1

@Sergot; jij bent de gene die zegt dat je niet over het verleden moet praten, terwijl je dit wel doet. Dit is niet iets was de GS supporters zeggen, of wel soms?

Daarbij is het logisch als GS het over het verleden heeft, aangezien ze een prijs hebben gewonnen. Blijkbaar is het doorkomen van een poule tegenwoordig al een prijs voor een kleine club als 8.tas.


+: 24
-: 0
R: 33
Level 1

Jij reageerde op mijn 1e bericht met iets over het verleden terwijl in mijn bericht niks over successen in het verleden staat.

Je bent niet 1 van de slimste zie ik. Je geeft eerst aan dat GS supporters niks zeggen over successen in het verleden. Direct daarna geef je aan dat het wel logisch is dat ze het wel doen.

:tok:


Jij kan er ook niks aan doen dat je dom bent, maar wat je wel kan doen is niet reageren op topics.

Ik zal even terugkomen op de context van mijn 1e bericht, want dat heb je met je an^s gelezen. Ik bedoelde dat Falcao ouder is geworden en dat hij daardoor minder zal presteren dan in het verleden.

Ik voel me nu net een babysitter door jou omdat ik alles zo uitgebreid moet uitleggen. Bsg+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Ik zeg idd dat GS supporters dat niet doen, maar het wel zou begrijpen ALS ze dat zouden doen. Wat begrijp je hier niet aan? Heb je moeite met begrijpend lezen of heb je een geestelijke beperking? Ik vermoed het laatste.

En als dat zogenaamd de strekking is van jouw bericht (vraag me überhaupt af of iemand die koppeling heeft kunnen leggen gezien je onsamenhangende berichten), wil ik ook een verwijzing maken naar Demirel (in dit geval Volkan).

Kan je je nog herinneren hoe hij 2x misgreep toen “oude” Sneijder links en rechts van 30 meter in de kruising tegen FB schoot?

Falcao kan wel oud zijn, maar hij is fysiek fitter dan de meeste spelers.


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Met Cuneyit Cakir moet dat idd geen probleem zijn. Zijn impact gedurende Gala wedstrijden is groter dan alle Gala spelers bijelkaar.


+: 5726
-: 0
R: 9064
Level 5
+1

Birak gol atmayi, bize karsi 90 dk bile oynamaz. Anders kan hij niet meedoen tegen PSG


+: 724
-: 0
R: 1354
Level 5

Wie weet nog hoe Cenk Falcao d00dn3ukte in Monaco?+: 143
-: 0
R: 224
Level 3
+1

Daar raakte je zeker opgewonden van of niet, smeerlap.


+: 230
-: 0
R: 413
Level 3
+1

Cenk mag niet eens de veters van Falcao strikken.. wat een vergelijking :facpal:


+: 724
-: 0
R: 1354
Level 5

En toch heeft ie Falcao opnieuw ontmaagd. Zonder zijn veters!


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Falcao gaat 2x scoren


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Ja na de wedstrijd met albayrak+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Je bent knkr droog :tok:


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Tegen zo’n verdediging als die van fb moet gs minimaal 3 kunnen scoren , ik verwacht dan ook een winst met min 2/3 doelpunten verschil

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen