VIDEO: Belhanda traint bij Galatasaray met masker en lijkt inzetbaar voor Fenerbahçe


abelhoo
Youness Belhanda is terug bij Galatasaray. De middenvelder lijkt, na een kinblessure, zelfs weer te kunnen spelen zaterdag tegen Fenerbahce.

De Marokkaan trainde woensdag op Florya volledig met de groep mee. Hij deed dat wel met een masker ter bescherming van zijn kin. Belhanda moest dan ook rust houden maar heeft de training deze week weer hervat.

Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5726
-: 0
R: 9067
Level 5
+2

Jailson ne pis koyduysa, adam korkmus aq


+: 13
-: 0
R: 58
Level 2

Nasil pis koyduysa mi hahahah. Vuruyor kaciyor hahahaha. Avrat bile kacmiyor bu devirde. jailson daha halen belhanda dan kaciyormus beyaztv ye gore+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5
+1

Als terim slim is stelt hij belhanda niet op. Is een heethoofd die zomaar met rood weggestuurd kan worden, en anders zorgt Jailson daar wel voor :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen