'7 miljoen premie voor spelers Galatasaray bij winst tegen Fenerbahçe'


aprioo
Het bestuur van Galatasaray kwam vandaag met een aangename verrassing voor de spelers. De club heeft namelijk de salarissen uitgekeerd aan de spelers.

Het zou gaan om de winstpremies en salarissen die de voetballers nog tegoed hadden. Naast deze enorme boost om het moreel van de spelers op te krikken, heeft het bestuur ook nog eens een mega premie in het vooruitzicht gesteld als er na wordt gewonnen van aartsrivaal Fenerbahçe in speelweek 6. 

De spelers van Galatasaray kunnen rekenen op een premie van 7 miljoen TL (ruim 1,1 miljoen euro) in totaal.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 4
-: 0
R: 18
Level 1

Yine kökü olmiyan balon haber


+: 5049
-: 0
R: 9750
Level 5

Ik zie gs hier niet winnen. fb gaat fetosaray afdrogen. Tenzij bulent Yildirim, ik bedoel de scheids ermee gaat bemoeien.+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Hahaha dream on , Gs gaat nadat ze van Fb gewonnen hebben mooie reeks neerzetten , over Bjk Wil K het niet eens hebben tegen jullie moeten we gewoon 6 punten binnen slepen uit 3 en thuis 3 met een blinde keeper Karius zijn we verplicht min3 te maken en tegen fb 90min vol op aanval geef ze niet eens de gelegenheid om naar adem te happen, Hadi Cimbom sikmek zamani geldi :yeah: :gs: nr1:


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Sen nediyon yine la b0g torbasi, hakemi satin almislar basaksehire karsi, daha halen hakem diyorlar.

Bari serefiniz gururunuz varsa biraz utanin utanin.

Domuz eti yemis kopekler..


+: 3367
-: 10
R: 9171
Level 5

Ja want Gs heeft geld zat..

En maar de media laten beinvloeden


+: 222
-: 0
R: 1022
Level 5

Maar verliezen van Fener was toch niet belangrijk zolang ze maar şampuan worden??

Yenmek için can atıyorlar can!!!!+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Vermeyin lan bunlara prim, bok kadar para kazaniyorsunuz bide evde oyniyorsunuz. S1kt1r1n gidin adam gibi top almaya gelin defansin arkasina kosu yapin. Prim diyorlar ya, gelde sinirlinme azini yuzunu.


+: 3367
-: 10
R: 9171
Level 5

Dit verstaan ze niet..

Schrijf het in het Engels of Frans aub


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Komt een aanhangsel van een criminele organisatie ook ff zijn gevoelens uiten , maak aub druk over je eige amateuristische organisatie , fiki weet niet meer welke kant hij moet vluchten en voor je het weet zitten er meer Russische hoertjes op de tribune ipv supporters


+: 687
-: 10
R: 1128
Level 5

Een magere €12,1 mil. als het waar is.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen