Feghouli: "We gaan laten zien wie de baas is"


afffllon
Voor veel supporters van Galatasaray is de thuiswedstrijd tegen Fenerbahce dé wedstrijd van het jaar. 

Voor Sofiane Feghouli is het eveneens een speciaal duel. De aanvaller kijkt nu met vertrouwen vooruit naar de wedstrijd van zaterdag.

“Ik heb alle volle vertrouwen en hoop op een winst tegen Fenerbahce. De zege tegen Fenerbahce is heel erg belangrijk voor onze supporters. We zijn er klaar voor en we gaan laten zien wie de baas is,” aldus Feghouli.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3
+1

We gaan het zien Feghouli, adam akilli oynayin karsi takima uymayin, oyununuzu oynayin yeter, serefinizle yenilin. Geen probleem, zonder geouweh...


+: 43
-: 0
R: 251
Level 3
T32

Dit horen we al jaaaren. En er zit een verschil tussen zo een grote mond hebben en optimistisch zijn. Bi kazanin artik... het is sneu geworden. (serefinizle yenilin dedin, iyi dedin) +1+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Ik heb er vertrouwen in dat we de derby winnen , no worries


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Feghouli leuk geprobeerd maar jouw voorgangers geloofden in dezelfde fabeltjes. Olmuyor işte!!


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Gsya gelin giden sampiyonluk gordu maar van de voorgangers bij fb bijna niemand dus ga maar lekker dromen , olmiyor iste :-*


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Dit slaat weer nergens op sanki hic sampiyon olmadik. Dat jullie de afgelopen paar jaar in een goede flow zaten wil niet zeggen dat dat altijd zo blijft.

Hem sizi hakem sampiyon yapti herkes biliyor bunu

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen