Uitwedstrijden blijven moeilijk voor Galatasaray


fatihterimboos1
Galatasaray blijft in uitwedstrijden punten verliezen.
De ploeg van Fatih Terim speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen Yeni Malatyaspor. Vanaf 2017/2018 *17e speelweek tegen Göztepe) is Fatih Terim al bezig aan zijn vierde campagne bij Galatasaray en sindsdien presteert de Turkse topclub nog altijd slecht in uitwedstrijden. Van de 29 uitwedstrijden won Galatasaray maar 13 keer, speelde 7 keer gelijk en verloor 9 keer. Er werd maar liefst in 16 wedstrijden puntenverlies geleden. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 347
-: 0
R: 706
Level 4
+3

Terim is in het algemeen bagger. En daarvoor moest Tudor weg... Van wat ik heb begrepen is er een heuse haat jegens buitenlandse coaches. Tudor werd zodanig weggepest door de media onder leiding van Ibrahim Seten. Daarvoor werd Dick Advocaat al vaak genoeg belachelijk gemaakt. En daarvoor Pereira weer. Dat allemaal voor knullige coaches als Terim, Yanal etc.

Zodra Terim weg is, voor een betere buitenlandse coach, zie je progressie bij GS, ook in uit wedstrijden. Als men natuurlijk de middelvinger aanbiedt aan Media en co.


+: 5734
-: 0
R: 9093
Level 5

Ibrahim Seten kadar OC görmedim, niet eens Ivan Bebek+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Ik geef je hier volkomen gelijk. Met elke zin.. maar vond het toch jammer dat Tudor Sneijder niet meer in zijn systeem wou. Denk dat het daar echt begon ofzo..


+: 3367
-: 10
R: 9171
Level 5
+5

No hakem no party


+: 231
-: 0
R: 418
Level 3
+2

No women no voetbal


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Serieuze vraagje he..

Je zegt no hakem no party, maar uitwedstrijden zijn het toch ook turkse scheidsrechters?

Dus wat bedoel je ermee?

Kayserideki rizedeki hakemi satin almisiz, dus hoe kan ik in jou logica komen..+: 231
-: 0
R: 418
Level 3

Kartalice lult maar wat raak, hoe serieus moet je een reactie van en vrouweijk lid hier nemen..


+: 5049
-: 0
R: 9750
Level 5
+1

Aynen renkdaş. Scheids werkt niet mee he

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen