“De komende wedstrijd tegen Fenerbahçe gaan wij ......”


leventsahin
Levent Sahin, de hulptrainer van Galatasaray heeft na het duel tegen Yeni Malatyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
“Vandaag hebben wij op sommige moment goed gespeeld, maar ook slecht gespeeld. Het ging heen en weer. Wij waren de partijen die veel doelkansen kregen. Als wij deze hadden benut, was het heel anders afgelopen. Wij hebben een tegendoelpunt gekregen van een stilstaande positie. Wat er ook is gebeurt, wij hadden moeten winnen. Wij hadden onze tegenstanders dit soort kansen niet moeten geven. De komende wedstrijd tegen Fenerbahçe gaan wij niet zo’n Galatasaray laten zien. In de derby zal er een andere Galatasaray op het veld staan.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (17) 


+: 721
-: 10
R: 1172
Level 5
+3

Dit is natuurlijk een geheime taal van ''in de komende wedstrijd zal er een andere scheidsrechter staan op het veld staan'' denk maar niet dat we erin trappen. Die laatste alinea.

Maar dat hoeft niet, Ersun is nog slechter dan Terim.
Dankzij hem hebben wij helemaal geen enkel ingespeelde verdediging, alleen amateurs. 10x erger dan die van Galatasaray,


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5

Hahahah je kan zeggen wat je wil over Fraudesaray, ze worden in cruciale games altijd geholpen zo ook vorig jaar maar tijdens de derby´s met Fener mogen jullie zeker niet klagen+: 260
-: 0
R: 1000
Level 4
+5

S.g dat zeggen ze elke week. Fener speelt veel beter op dit moment. We moeten hopen op een gelijkspel


+: 300
-: 0
R: 894
Level 4
+1

Adam hakli, er gaat een andere GS komen tegenover FB... ditmaal met Falcao erin...


+: 5747
-: 0
R: 9115
Level 5
+1

Her sene böyle


+: 300
-: 0
R: 894
Level 4

:klp: :klp:
Laten we hopen op een mooi wedstrijd, wie er ook wint!+: 260
-: 0
R: 1000
Level 4
+3

Dat zowiezo niet man. Voetballend zijn beide nog te zwak voor een mooi pot we gaan 90 minuten lang kijken naar dode kansen


+: 17
-: 0
R: 105
Level 3

Adamsin Fegou... maar dat wil niet zeggen dat een derby altijd anders is.. beide he zijn zeker nog niet op hun niv. Vooral gs heeft op papier betere spelers maar bij Fener missen ze nog een hoop.. zal wel spectaculiar wed worden met hoofdrollen voor beide keepers. Overde wedstrijd.. gs ondermaats en de goude regel van voetbal was vandaag van toepassing atamayana atarlar.. als gs zo door blijf gaan verspillen ze kampioenschap door de goals in de laatste min.


+: 1214
-: 10
R: 2348
Level 5

Atma Ziyaaaaa


+: 15
-: 10
R: 27
Level 1
+1

Fener heeft dit jaar spelers gehaald die broodnodig waren maar die niet werken op lange termijn. Daarbij moesten we echt een Linksback halen.

Emre is de maestro op het veld maar die gast is er volgend jaar niet meer en je moet een vervanger vinden. Gustavo speelt momenteel beest maar is geen Emre die creatief is.

Als we tijdens de derby met Ozan en Emre op middenveld spelen kan het heel gevaarlijk worden voor GS. Ons middenveld is dan samen met Kruse ongelooflijk sterk. Garry zal er niet zijn maar die speelt momenteel toch niet sterk. Deniz en Ferdi mogen daar spelen van mij. Vedat is gewoon een echte teamspeler. Die gast legt de bal heerlijk neer en past ook goed. En wanneer hij ze erik moet tikken doet die dat ook. Als we volgende week GS’s middenveld kunnen domineren pakken we de 3 punten inshAllah+: 5747
-: 0
R: 9115
Level 5
+3

Levent is de zondebok geworden lol, mensen denken dat Levent de wedstrijd helemaal zelf heeft gecoacht en Terim vanaf de tribune alleen gekeken heeft? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Ankaragucune karsi rekor kiran Fenerbahce'yi kimse konusmadi

Doe je ogen open man mensen, derbi haftaya kazanirsa Fatih Terim zal die dit gebruiken om zijn kontje weer voorlopig te redden, maar als die de derby verliest kan je Levent een grotere zondebok maken door hem ook nog iste ontslaan voor 'slechte resultaten' en dan is Fatih Terim de redder in nood LOOOL


+: 1
-: 0
R: 79
Level 2

Ik zie het al voor me; na de wedstrijd gaat ali kOC en zijn slaafjes huilen voor kural hatasi :cry: .

Galatasaray 7 - 0 fb
offtopic: Fatih Terim zn tirnak > fb tarihi


+: 228
-: 0
R: 1033
Level 5

Ben jij die autist die nu een andere naam heeft? Wat een snotneus


+: 1446
-: 0
R: 2178
Level 5
+1

Wij spelen de laatste jaren altijd gedurfd in de TT Arena, maar we winnen bijna nooit door individuele fouten. Alves die rood pakt terwijl we de bovenliggende partij waren, dat we terug komen van een 2-0 achterstand en kansen missen om de 2-3 te maken. Zo zijn er nog een paar andere wedstrijden in dat stadion die we hadden kunnen winnen. Bu cicisaray balli bir takim.


+: 4
-: 0
R: 16
Level 1

Het is niet de schuld van Levent. Hij maakt de opstelling niet. Hij kiest zelf de wissels niet. Al wie dat gelooft anno 2019 is oerdom.

Fatih Terim moet gewoon aftreden en een job in het bestuur pakken. Want eerlijk gezegd het is niet om aan te zien hoe we spelen. Fatih Terim heeft een palmares waar men jaloers op is. Geen enkele turkse trainer komt in de buurt of zal ooit in de buurt komen. Maar zijn tijd is gekomen om de fakkel door te geven als trainer.

Tegen fb moeten we winnen hoe dan ook. Al is het op individuele klasse van de spelers. Hun achterhoede is nog erger als die van ons. Dus hopelijk is Falcao in vorm en zal hij hun prikken.+: 25
-: 0
R: 126
Level 3

Met deze trainer zal dat ons niet lukken helaas, zelfs met Fatih Terim is dat lastig. GS is nog lang niet klaar en speelt niet als een team samen. Omdat we thuis spelen kunnen we nog 1 punt pakken. In Kadikoy zal dat nooit lukken.


+: 228
-: 0
R: 1033
Level 5

Ze vergeten even wie de Derby King is in TR.
Elk jaar dezelfde hoop bij gese en dan massaal huilie huilie met albayrak vooraan en terim er achteraan hahaha

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen