"Geen rechtstreekse deelname groepsfase Champions League voor Turkse clubs"


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij willen geen ruzie in het Turks voetbal. Kijk eens goed wie als eerst met de ruzie is begonnen, wie heeft de eerste stoot uitgedeeld? Wij zullen nooit zonder dat hier een reden voor is, ruzie maken met iemand. Als iemand ons aanvalt, zullen wij een gepast antwoord geven. Wij staat op zo'n situatie dat wij als land nu op de elfde plaats staan. Wat betekent dit? Geen rechtstreekse deelname aan de groepsfase van de Champions League voor Turkse clubs. Het is nog niet eens bekend hoeveel voorronden de Turkse clubs zullen spelen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (16) 


+: 11524
-: 0
R: 11725
Level 5

Wie is als eerste begonnen? Moet ik dat vertellen? Jailson koyduktan sonra siz basladiniz. Weken lang werd er gehuild om niks, ze konden met niks komen, alleen maar gehuil. Yok ze hebben VAR beelden dit dat.


+: 10
-: 0
R: 15
Nieuw
+1

Simdi sen ne bok bok yaziyorsun biz sampiyon olduk diye zirlayip duriyorsunus en jij bent de grootste zeikerd geen een turkse club gunt elkaar en daarom zakken we steeds iedereen maakt ruzie met elkaar als een land als oostenrijk ons al bijna inhaalt dan doen wij echt iets niet goed+: 1894
-: 0
R: 4177
Level 5

Ik zeg dit niet vanwege mijn haat jegens Gs, maar als zij meer punten hadden gepakt. Dan was Turkije nooit in zo’n situatie beland.

Gs heeft van haar laatste 27 Europese duels, maar 2 keer weten te winnen.

Ze hebben in 5 jaar tijd, 21.500 punten verzameld voor Turkije, terwijl Fenerbahce er zelfs 31.500 heeft weten te verzamelen en dat zonder de Champions League.


+: 276
-: 0
R: 501
Level 4

Je zegt dat laatste alsof het een prestatie is. Aangezien de EL evenveel punten geeft is het juist minder indrukwekkend.

Bovendien hebben we 2 jaar niet deelgenomen. Één keer uitsluiting en één keer midden in een overgangsperiod e. Sneijder, Podolski en Bruma allemaal vertrokken, het nieuwe kampioensteam nog niet gearriveerd. Het is niet alsof dat kampioensteam wat heeft laten kunnen zien.

En ja, die 27 duels... Een schande. Kan je niet omheen. Maar voetbal bestaat langer dan 5 jaar. Zeg je 6 jaar krijg je opeens een hele andere statistiek. Juist door onze eerdere prestaties bleef Turkije relevant, wat weer de deur opende voor Besiktas bijvoorbeeld.


+: 1894
-: 0
R: 4177
Level 5

Je kan een overgangs-perio de niet als smoes gebruiken, want dan kan je dat misschien wel ieder jaar zeggen.

Als we naar de laatste 10 jaar kijken, heb je bijvoorbeeld ook andere statistieken. Maar nu zijn de laatste 5 jaren gewoon het belangrijkst, vandaar ook dat ik de laatste 5 jaar erbij pak.

Voor de kwalificatie in de CL krijgen clubs al 4 punten, als de club de groepsfase overleefd krijgen ze nog eens 5 punten. Dus theoretisch gezien, kon Gs meer punten verzamelen. Omdat ze een aantal keer CL hebben gespeeld.


+: 5747
-: 0
R: 9115
Level 5
+1

Adam her pozisyon dan kendi götünü GSlilere yalatmaya calisiyo, sktr gt aq+: 5365
-: 0
R: 6597
Level 5
+1

Wat verwacht je anders van een lelijke baskan Ali Koc? Hij is een schande voor het turkse club ‘Fenerbahce’ en sommige hebben hem als profielfoto.

Je praat over Fatih Terim precies voor een Champions League wedstrijd. We weten dat je clubje niet mee doet aan Cl/El maar hoef je niet zo aandacht te vragen.

Galatasaray is zijn leven geworden.


+: 5747
-: 0
R: 9115
Level 5

Kan je me vertellen wat Ali Koc over GS heeft gezegd behalve twee dagen geleden sinds hij aangesteld is? Bide het is zijn leven geworden diyorsun... Gerizekali.

Ali Koc'a niye lelijk diyon olm, kijk is naar wie er bij jullie rondlopen aq. Galatasaray start een oorlog met het turks voetbal terwijl zij het team zijn die de scheidsrechters fouten meehadden in alle 3 weken. Kampioen werden tegen Alanyaspor nadat Muslera niet met rood eraf ging, twee scheidsrechters de fluit opgehangen na het helpen van GS het hele seizoen. TFF en MHK bedreigden met VAR kayitlari die op illegale wijzen verkregen zijn

Bu konulari acip durma, jullie zullen hier nooit gelijk mee krijgen.


+: 3293
-: 0
R: 5237
Level 5
+3

Punten opgehaald
1. Besiktas 43.000 + 8.000 CL-deelnamebonu s 51.000 totaal
2. Fenerbahce 31.500
3. Galatasaray 10.500 + 12.000 CL-deelnamebonu s 22.500 totaal
4. Basaksehir 10.500
5. Osmanlispor 8.000
6. Konyaspor 7.000
7. Akhisar 3.000
8. Malatyaspor 2.000
9. Trabzonspor 1.000

Dit zou voor de UEFA al genoeg reden moeten zijn om de Turkse competitie goed te onderzoeken. Hoe kan een club dat zo belabberd speelde in Europa kampioen worden terwijl in hetzelfde seizoen een CL groepswinnaar 3de eindigt?

Er is maar een antwoord mogelijk: corruptie, niet eens omkoping. Dan kan je later wel huilen dat we rechtstreeks CL kwijtraken, want nu kan je met je corrupte boel wel kampioen worden maar ga je lekker niet meer de CL in. Verdiende loon voor TFF en gaasaraylilar.

En voor de mensen die het niet volgen, we gaan zelfs 13de eindigen. Oostenrijk gaat ond al voorbij en Tsjechie is ook al dichtbij.


+: 741
-: 0
R: 1392
Level 5
+2

Cengiz zn neus is groter dan die van Pinokkio.+: 10
-: 0
R: 15
Nieuw

Ook groter dan de jouwe? Want uit jou bek komt alleen maar troep uit ik
Let al tijdje op jou en ik heb jou niet 1 x iets logische zien zeggen alleen maar janke en uitdagen


+: 741
-: 0
R: 1392
Level 5
+1

Aglayin-kuslar

Alleen al aan je naam valt te constateren dat je haat jegens BJK/FB groter is dan je liefde voor GS.

Wel leuk dat je op me aan het letten bent. Voel me vereerd.

En ja Cengiz zn neus is groter dan die van mij.


+: 10
-: 0
R: 15
Nieuw

3yildiz tnx man vind het ook een mooie naam het is ook heel realistisch want evet sen cok agliyorsun en somige fb bjk leden ook jij bent een van de grootste allahtanki bazi besiktas/fenerl iler duzgunce konusuyor jij loopt de boel alleen maar op te focken met jou haat comments yaziyorsan adam gibi yaz kucuk bebekler gibi yazma


+: 741
-: 0
R: 1392
Level 5
+1

Galatasaray is corrupt.


+: 5055
-: 0
R: 9778
Level 5

Deze strontvlieg is niet serieus te nemen. Jochie kijk toch eerst naar je eigen corrupte cluppie.+: 10
-: 0
R: 15
Nieuw

Kijk eerst naar jou club 2 x kampioen geworden en jullie denken dat jullie de beste zijn mijn club corupt noemen terwijl jullie stink club ook corupt is besiktasin toplantisinda adamin biri weet zn naam niet meer gercekleri soyleri fikret orman ona hakeret etmedi mi demek neymis sizin takimiz bi boka yaramas gerizekalilar

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen