Officieel: TFF vermindert schorsing Fatih Terim! Derby tegen Fenerbahçe ....


fatihterimboos1
De Turkse voetbalbond heeft de schorsing van Fatih Terim aangepast van 4 naar 3 wedstrijden.
Toch mist de trainer van Galatasaray de derby tegen Fenerbahçe. Ook krijgt Fatih Terim een geldboete van 13.000 TL ipv 19.000 TL. Hulptrainer Ümit Davala blijft geschorst voor 3 wedstrijden en krijgt een geldboete van 19.500 TL.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (32) 


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+2

Ja tuurlijk waarvoor heeft hij eigenlijk een straf gekregen? Wat een corrupte zooi bij TFF.

Maar uiteindelijk worden wij weer gewoon kampioen dus keine stress.


+: 26
-: 0
R: 117
Level 3
+7

"Organize, ama amator bir kotuluk var karsimizda".

Waarom niet zeggen wie? Waarom niet zeggen hoe? Acik konus kardesim. Bilmiyosanda kafadan bisey uydurmus olursun.

Beetje vergelijkbaar met abdurrahim albayrak: "elimde belgeler var, zamani geldiginde cok sey paylasacagim". Hala bekliyoz o paylasacagini heammmina...

Ik denk eerder dat hij heel goed weet wat er aan de hand is. Dat is namelijk dat scheids kayseri heeft verkracht en alles heeft gedaan om gs te helpen. Hier is fatih terim zich natuurlijk ook van bewust dus wat doet hij? Counterattack! Onzin uitkramen wetend dat hij straf gaat krijgen. Als hij einde van het jaar faalt, dan kan hij deze straf als excuus gebuiken. Mocht hij weer kampioen worden met de scheidsrechters dan is het: okadar ceza aldik ama yinede sampiyon olduk.

Heel turkije inclusief jullie zelf weten wat voor een stinkclub jullie zijn.+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Kendini vurdura vurdura beynin sarsilmis. Denk je dat je zomaar dingen kan roepen, er zijn hogere machten en straffen als je zulke dingen openbaar maakt. Hij deelt een sneer uit naar die hogere machten. Hun voelen zich aangesproken vandaar zijn straf van de TFF. Niye onlar aliniyor ki? Demekki varmis birseyler beyinsiz arkadan vurulmus halledilmis ipnetor..


+: 733
-: 0
R: 1203
Level 5
+6

Volgens de wet heeft Albayrak dan afgelopen seizoen samen met TFF fraude gepleegd om Basaksehir kampioen te maken.
Maar deze corrupte club heeft een sterke corrupte lobby.
In die wedstrijd tegen Kayseri zijn er in 1 helft zomaar zeer onterechte 3 rode kaarten gevallen bij de zeer dominerende team, en die **** Turkse media doet niks anders dan Terim pijpen en zijn kinderverhaaltj es. Geen enkele keer hebben ze over die corrupte wedstrijd gehad.

Dit klinkt dom maar het is een keiharde feit, als er iemand vermoord wordt en jij ziet het gebeuren en vervolgens tijdens de ondervragingen blijf je het verbergen dan krijg je hetzelfde straf als de moordenaar en uiteindelijk de moord bekend wordt met bewijzen dat je gelogen hebt tegen de politie.

En die eerloze scheids heeft ook laatste minuut Davala en Emre Mor onterecht een rode kaart, zo van naar de Fifa, dit was een wedstrijd met veel problemen en ellende door de spelers vandaar die velen rode kaarten''.


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+2

Jailson je typt zo veel weer.. bespaar je tijd en doe wat met je leven.

Hou het kort.


+: 26
-: 0
R: 117
Level 3
+4

Dus fatih terim liegt nu ook alles voor. Meineed gibi bisey. Als er echt iets onterecht gs wordt aangedaan dan maak je daar werk van. Dan ga je niet scheinheilig voor de camera: bize kotuluk yapiyolar oganize ama amator. Cik adam gibi soyle wat er aan de hand is. Maar er is niks aan de hand dan alleen dat je eigen club wordt geholpen.+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+2

Hebben we toch ook gedaan ? Maar toen zeiden jullie ‘scheidsrechter s kunnen ook fouten maken.’


+: 237
-: 0
R: 424
Level 3
+4

Nihat ozdemir isbasinda, die haalt naar alle waarschijnlijkh eid eind van het seizoen niet meer.


+: 733
-: 0
R: 1203
Level 5
+5

Nee inderdaad, jullie planten wel gelijk jullie eigen Feto leden daar.


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+2

Die hebben jullie toch al geplant? Nihat is Fenerli.+: 237
-: 0
R: 424
Level 3
+2

Nihat is het pionnetje van ‘sikeci’ Azize en we weten allemaal wel denk ik wat hij allemaal heeft uitgespookt.


+: 733
-: 0
R: 1203
Level 5
+8

Heel Turkije weet hoe jullie de afgelopen jaren kampioen worden nog steeds hebben ze het over Aziz. :)

Eigenlijk had Aziz gewoon bij ons moeten blijven, die weet hoe hij met jullie voetbalterroris ten om moet gaan.

Nihata baya girmis bakiyorum, daha sezon baslar baslamas, 2-3 sezonululuk sikesini ve tiyatro sunu 3 haftada yaptiniz hala utanmadan agliyorlar.
Hafta 3, rakibe verilmeyen 2 kirmizi kart, 2 penalty, rakibe verilen 3 kirmizi kart. Oda 20 dakkikada artik siz bilirsiniz.

Simdi gelipte bizim penaltimizdan aglamayin, biz 90 dak. tek kale oynadik PTT den gelene yeni takima ona dahi birde 3 normal gol atik, siz son sampiyon olarak PTTden gelen yeni takimdan tecavuz gordunuz, yani alin anladiniz gecen sezon nasil sampiyon oldunuzu yani.

Jij bent sowieso eerloos Ersin, paar dagen geleden zat die te janken en zeggen dat die site voorgoed zou verlaten en hier nog steeds huilen. :)

Op een paar fanatieke na hier, niemand hier heeft een afgunst aan een ander club zolang die eerlijk kampioen wordt en goed presteert in Europa, jullie kunnen niet eerlijk kampioen worden alsof dat niet genoeg is kunnen jullie ook niet eens goed presteren in Europa, winnen jullie van de 30 Europese wedstrijden maar 2. :facpal: :facpal: :facpal: En dan vragen waarom iedereen jullie haat hier.


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+4

Maar vergeet niet dat we door Aziz Bey onze kampioenschappe n hebben gepakt domme fenerli.

@Jailson lees boven.


+: 733
-: 0
R: 1203
Level 5
+7

Ja onze Fenerli Nihat heeft jullie in 3 wedstrijden 2 rode kaarten van Babel voorkomen, 2 penalty's voor de tegenstander heeft die niet gegeven, en bovendien gratis 3 punten van Kayseri met een royale 3 rode kaarten.

Yazdikca batiyorsunuz dombo, echt letterlijk overal corruptie met jullie.


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+4

En Nihat heeft jullie toch ook gratis penalty’s gegeven? Wat een kneus ben je ook.+: 733
-: 0
R: 1203
Level 5
+6

Ga jij maar Tennis kijken van de 3 penalty's was de eerste onterecht de ander 2 waren 100% terecht.

En schei uit met je penalty's, we hebben het over Gazisehir een PTT club, we hebben alsnog 3 normale goals gescoort, en geen enkel kans weggegeven met onze amateur verdediging.

Jullie daarintegen als voormalige kampioen kunnen niet eens een TFF clubje verslaan in de alleer eerste wedstrijd, je weet zelf ook dondersgoed dat je kampioen bent gemaakt afgelopen seizoen dus je hoeft dat stukje niet telkens te negeren, dus antwoord als een man of get out. ;)


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+3

Haha deze fenerli praat over 'Kampioen gemaakt'.. vriend als jij niet zo scheel was moet je TFF bedanken dat ze jullie uit degradatiezone hebben geholpen.

En nee hoor niemand heeft ons kampioen gemaakt, we zijn terecht zelf kampioen geworden en dat ook nog eens 2x achter elkaar. Dat een paar vogels hier elkaar diep zuigen ga je niet ver mee komen.


+: 733
-: 0
R: 1203
Level 5
+6

Hahaha, Fener uit degradatiezone geholpen door scheids zegt die, waarom omdat we toevallig laatste minuut een vrije trap ofso kregen?

Je bent pittig genoeg om 1 wedstrijd gelijk als omkoping te beoordelen maar een wedstrijd waarin binnen 20 min. 3 gratis rode kaarten worden gegeven zuiver te beoordelen? :o
Bovendien heb ik geen zin om al jullie taferelen een voor een telkens te typen je weet dondersgoed wat er allemaal gebeurt is.

Dan heb ik nog niet eens over de afgelopen 3 jaar bij bijna ieder uitwedstrijd waar jullie 12de man toneel staat te spelen.

Je weet zelf ook dondersgoed dat jullie aan smerige omkopings praktijken doen of je doet net alsof wij uit de degradatiezone zijn geholpen, ik weiger te geloven dat je werkelijk zo dom bent.

Je bent gewoon eerloos zoals ik het eerder zei.


+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

Wat een verschrikkelijk e en kinderachtige opmerkingen dit is zeer beschamend en jullie zijn allemaal Turken schandalig hoe jullie met elkaar communiceren heb er geen woorden voor!!!+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+4

Sinds Galatasaray kampioen is geworden zijn ze zo geworden, ze laten hun echte gezicht zien.


+: 733
-: 0
R: 1203
Level 5
+6

Ik verwees eigenlijk eerder naar je beredenering, je kan niet eens een goeie smoesje verzinnen op al de bewijzen van jullie smerige spelletjes.


+: 733
-: 0
R: 1203
Level 5
+4

Hij denkt dat GS voor het eerst kampioen is geworden ofso.


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+4

Correctie : 22 keer en grootste uit Turkije.


+: 410
-: 0
R: 880
Level 4
+5

Hoppersin is een jochie van 19 jaar. Hij volgt voetbal sinds 2011. Leeft in waan dat gese de beste club is.


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+5

Nou nou dan zijn jullie allemaal 10 jaar oud en volgen jullie voetbal net. Een haat-groepje vormen hier op tv.net en onder elke topic praten over Galatasaray maakt jullie echt 10 jaar oud.+: 733
-: 0
R: 1203
Level 5
+5

Ja wat denk je dan, alsof er nog gevoetbalt wordt voor de kampioenschap in de lig, elke week zit de kranten vol met jullie clowns, scheidsrechters die wedstrijden verkopen en vervolgens weer jullie clowns die zeggen dat de scheidsrechter heel goed de wedstrijd heeft gefloten alsof dat niet genoeg is verbergen al die corrupte kranten jullie smerige omgekochte wedstrijden en gaan ze over lompe dingen van Terim praten precies wat hij wilt.

Waarover wil je anders over GS gaan praten, hoe ze thuis van Konya laatste minuut een goal hebben gekregen? Hoe ze ingemaakt zijn door een nieuwe PTT club? Over de wedstrijd waar ze van een 1/2 team laatste minuut na 30 min verlening een goal scoren?


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+1

Typische Besiktas fan teveel t.iner gesnoven.

@Jailson bespaar je tijd en doe wat met je leven.


+: 5754
-: 0
R: 9121
Level 5

Amk, hep perongeluk like aan Hoppersin gegeven+:
-:
R:
Nieuw
+3

Bir yahudi burada ne arıyor?


+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5

Ze moeten deze site veranderen naar bad turkish memes.net met als hoofdrollen voor een paar fb en bjk leden hier...


+: 8
-: 0
R: 12
Nieuw
+1

Weg met terim en galatasaray , trouwens waarom behoren jullie tot de turkse competitie volgens mij behoor gavursaray met hun corrupte zooi tot het buiteland 90% van de voetballers allemaal
gavur en fraude ik begrijp niet hoe jullie gs kunnen ondersteunen helemaal geen mooi voetbal in het spel in champions lg ook elke keer jantje krijgen jullie zetten TR en fenerbahce en besiktas voorschut, weg met gs


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5

Hoppersin en een paar andere Fransozen denken echt dat we zomaar gaan vergeten wat voor corrupt clubje Gs is..

Meneertje zegt dat het door afgelopen seizoen is maar is te dom om in te zien dat dit een opstapeling van jarenlange fraude en oplichting.

Ik zei het ook toen wij kampioen werden want ook toen werd Gs geholpen, wie vergeet ooit nog de wedstrijd tegen Trabzon toen Deniz Ates Bitnel Trabzon 4 rode kaarten gaf en zelfs met 11 tegen 8 nog een lachwekkende penalty zodat Gs op 2-1 kwam..

Hoezo alleen vorig jaar..

Jullie eer loze pipos zijn niks anders gewend dan gratis penalty’s, spelers als Melo die ipv 10 rode niet 1 rode kaart krijgen, tegenstanders die voor niks rood krijgen.. etc etc etc

Oglum iedereen is hier unaniem..

Gs is de schande van de Turkse competitie..

Een eer loze maffiabende die met lobby, media, intimidatie en chantage de hele boel manipuleerd.

Als je de afgelopen 15 jaar hebt gevolgd heb je dat met eigen ogen gezien.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen