“Wij hebben Rodrigues verkocht, maar wij hebben het geld nog niet ontvangen”


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ze zeggen tegen ons dat wij geen verstand hebben van zaken doen. Als ik geld geef aan volleybay, voetbal en basketbal, geef ik het niet uit eigen zak. Wij krijgen het geld ook niet uit Nigeria, maar van de banken. Wij betalen hier rente voor. Toen wij aan de macht kwamen, had e basketbal afdeling een transferverbod, voetbal afdeling ook. Er lag een openstaande schuld van 70 miljoen TL. Wij hadden 5 dagen en wij hebben de transferverboden ongedaan laten maken en wij hebben Nagatomo gehaald. Wij hebben Rodrigues verkocht, maar wij hebben het geld nog niet ontvangen. Ze zeggen van alles, maar wij hebben zijn geld nog steeds niet ontvangen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5734
-: 0
R: 9093
Level 5
+1

Falcao salaris simdiden girmis amk


+: 5363
-: 0
R: 6593
Level 5

Van Penalty Diagne naar Salaris Falcao.. Dit noemen wij nou domme vogels.+: 18529
-: 0
R: 21350
Level 6
+2

Waarom neemt Cengiz dan geen juridische stappen? Oh wacht, want dan komen al zijn vieze praktijken met onder andere Erzurumspor ook boven water.

Dats pech, 9 miljoen weg.


+: 34
-: 0
R: 133
Level 3

Heldere beredenatie. Totaal logisch qua actie en gevolg.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen