Arda Turan ontsnapt aan jarenlange gevangenisstraf na schietpartij!


ardaturangs
Arda Turan moet zich voortaan zien te gedragen.
De ex-speler van Galatasaray, Atletico Madrid en Barcelona is in Turkije veroordeeld wegens verboden wapenbezit en openlijke geweldpleging. Arda Turan heeft een voorwaardelijke gevangenisstraf van 2 jaar en 8 maanden opgelegd gekregen van de Turkse rechtbank. Wel werd  Arda Turan vrijgesproken van de beschuldiging van aanranding. De 32-jarige kreeg die straf vanwege een incident in een discotheek in Istanbul. Daar kreeg Turan het aan de stok met de Turkse zanger Berkay Sahin en zijn vrouw. Arda Turan sloeg de zanger een gebroken neus in een nachtclub in Istanbul en zocht hem vervolgens op in het ziekenhuis, waar hij met een pistool binnenkwam. Hij schoot met het vuurwapen om angst en paniek te creëren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 1388
-: 10
R: 3048
Level 5

paranin ve adaletin ta aq


+: 57
-: 0
R: 120
Level 3

Dit is precies hoe de wereld in elkaar zit. Als het een doodnormale burger was kreeg die zeker een gevangenisstraf van minimaal 5 jaar en in Turkije weet je maar nooit. Voor kwekerij daar krijg je al aantal jaar. Maar ja met geld is alles te koop.+: 1365
-: 0
R: 1725
Level 5
+1
38

Vooral als Galatasaray topic neerzetten, hoe diep kan je zinken.


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5
+5

Fetorechter heeft zeker zijn link met GS aangenomen om hem van enige straf te ontdoen.


+: 3367
-: 10
R: 9171
Level 5
+4

Turkije
Mijn vaderland, het land dat mijn hart sneller doet kloppen.. Het land waar ik tranen in mn ogen krijg als ik de grens over ga..

Maar wat een corrupt land is het geworden..

Arda heb ik altijd een zwak voor gehad, zeker in zijn Atletici tijd.. Was een geweldige ambassadeur maar alle roem en macht is duidelijk naar zijn hoofd gestegen..


+: 347
-: 0
R: 706
Level 4
+1

Als je bekend bent en een akp k0ntel1kker bent dan kom je weg in Turkije.+: 275
-: 0
R: 478
Level 3

Adaletinizi s!kiyim.


+: 739
-: 0
R: 1378
Level 5

Product van Galatasaray. Zijn we verbaasd? Nee.


+: 347
-: 0
R: 706
Level 4

Kijk naar Turkije-Zwitser land uit 2005. Daar liet Terim ook de spelers tekeer gaan tegen Zwitserse spelers. Die Zwitsers waren natuurlijk bergfl1kkrs maar Terim is echt zo'n soort coach. Terim Galatasarayli.. . Hij heeft ook Arda gecoached in 2011, 2013-2017. Je bent wat je coach is.


+:
-:
R:
Nieuw

waar zet je een GS logo vieze [****] admin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hijs toch geen GS SPELER ??????????????
rezalet maarja als je poen hebt kom je met veel weg helaas
TR de mooie land maar BARST van corruptie helaas
:end:+: 5049
-: 0
R: 9750
Level 5

Mensen stel je toch niet aan. Jullie doen net of alleen in Turkije dit soort dingen gebeuren. Wat dachten jullie van auto-ongeluk Kluivert. Kluivert had toen iemand doodgereden kocht de boel om en werd vrijgesproken.


+: 26
-: 0
R: 117
Level 3

Spijker op de kop renktas

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen