Süper Lig: Live meepraten Galatasaray - Kasimpaşa 19:30 uur


superliglogoniewu
Galatasaray neemt het in de 4e speelweek van de Turkse competitie op tegen Kasimpaşa. De wedstrijd wordt vrijdag 13 september gespeeld in Istanbul en zal om 19:30 uur beginnen. 

Competitie: Süper Lig
Datum/Tijd: 13.09.2019 19:30 uur
LIVE/LIVESTREAM: BeinSports
Artikel delen met vrienden:


Reacties (106) 


+: 42
-: 0
R: 166
Level 3
+3

Zul je zien dat falcao zn been breekt en 6maanden geblesseerd is


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+4

Fraudesaray tegen Kasimpasa is zelfde als kijken naar een show van Hans Klok.. Je weet dat je opgelicht gaat worden maar je kan het niet bewijzen..

Ik hoor wel weer wat voor oplichting er is gebeurd, maar zoals bijna alle niet-Gs fans ga ook ik geen tijd besteden aan deze theatershow+: 15
-: 100
R: 52
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3
+1

Ik weet 100% dat je dat onnodige aandacht wel gaat besteden aan ons. Want het enige wat jullie doen is juist aandacht besteden. Tiner bitiyo geliyorsunuz buraya kafa 1 milyon yaziyorsunuz fantazi dunyanizda. Je gaat niks horen dus je gaat het zitten kijken en volgen met tiner..


+: 273
-: 0
R: 450
Level 3
+2

Sommige namen komen laat terug en woensdag is alweer de CL. Belhanda misschien blessure. Grote kans dat we moeten rouleren.

Misschien kunnen we 4-4-2 uitproberen met Andone - Falcao voorop en Nzonzi - Lemina centraal.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 70
-: 0
R: 249
Level 3
+3

Fenerbahce 39 tutuklu cogu hakim ve savci

Besiktas 9 tutuklu

Galatasaray 4 tutuklu

Nasil oluyormus Fetocu olmak cahiller...


+: 296
-: 0
R: 528
Level 4
+2

LeoMessi

Niet hypocriet doen jochie. Gebeurde destijds ook toen Besiktas kampioen werd. Fener en Gala fans gingen ze haten. Terecht want BJK fans gedroegen zich als drugsverslaafde m0g0len. Leer er mee leven. Niemand moet wat omdat jij dat wilt.


@GS-Inan

Comar comar gibi konusma velet. Als je bron Forzacimbom of Ibrahim Seten is dan heb je een ongeldige bron. Dus hoppakee... wegwezen... Daarbij is jullie held Haka Sukur nog steeds overtuigd Fetocu en nog steeds geliefd. Zekeriya Oz, Mehmet Baransu etc hebben de titel van 2012 in TT arena gevierd. Wat een schone club zeg. Twee cemaat figuren die de titel viering van rivaal van Fener bijwonen na een heksenjacht tegen Fener.


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Wegwezen? Wat denk jij wel niet. Denk je dar je status of overtuiging hebt. Je support Ajax wat doe je bij Turkse voetbal? Dus wie moet hier wegwezen? Juist ja..


+: 296
-: 0
R: 528
Level 4

De Fransen moeten oprotten. We spreken hier Nederlands. Niet Frans of Syrisch-Arabisc h! Ajax optie bestaat dus ga niet haten aq Suriyelisi. Agla, kudur...+: 70
-: 0
R: 249
Level 3
+1

Ik spreek nederlands toch? Ik heb een Turkse en Nederlandse nationaliteit. Maar seninkisi belli degil cunku hainlerin kimligi yoktur. Suriyeli diyon ya, sen obur dunyada gorursun aq suriyelisi nedemek, yuce Allahim gosterir sana orda.. En Frans? Ik weet niet waar je het over hebt maar ik zie geen franzen. Wat ik wel zie is een haatzaaier en een racistische uitlatingen. Zure jeugd gehad jonge? Of heb je geen vrienden of broeders om je heen die jou op je pad kunnen houden. Baya sapmisin yolundan..


+: 7
-: 0
R: 6
Nieuw
+2

Ik zie soms bjk fans reageren. En altijd fener of gs beschuldigen van fraude. Bjk fans moeten gewoon accepteren dat ze nooit op het niveau van fener en Gs zullen komen. Maar altijd iets lager zullen zijn


+: 296
-: 0
R: 528
Level 4
+2

Weet je wat fraude is? Dat Fikret Orman de titelkansen van Besiktas in 2014-2015 vergooit om gegarandeerd de twee titels tussen 2015-2017 te krijgen. Besiktas is dus genaaid door Fiko en de twee titels hebben niks meer dan genot en de 3e ster opgeleverd. Besiktas is slechter af zelfs sinds 2012-2013. Wie weet hoe Besiktas en Galatasaray had kunnen uitzien als ze in 2015 kampioen waren geworden in plaats van Gala kampioen te laten maken. Besiktas dat geen ffp krijgt in 2015 en Galatasaray dat niks meer is dan een een subtop in de competitie anno 2015 door financiele wanorde.

Bunu Besiktaslilar duysun... Sportif bir sekilde sampiyon olmak var ken 2015 yilini feda edip devletten iki sezon sampiyonluk aldi... Wat moesten ze zien? Hoe ze in 2018 en 2019 door de scheidsrechters zijn genaaid doordezelfde club kampioen te maken waarvoor Besiktas plaats maakte. Bu adam sut kupasi icin cikardigi rezalete bak, calinan sampiyonluk icin ses cikarmadi.


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Wat een fantasie wereld zeg. Ik dacht dat je al genoeg tiner op had..


+: 1724
-: 0
R: 1564
Level 5
+1

Helaas heb ik veelal nonsens mogen aanschouwen op deze website, dit is echter een toppunt. Ik hoop dat je bekend bent met de term 'pathologische leugenaar.' Eenieder die zoveel onzin en gelijktijdig zo overtuigend kan spreken, noem je zoals het bovengenoemde. Je hebt zwaar een psychiatrische behandeling nodig maat, dit meen ik oprecht.+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5
+2

ik dacht dat ik de enige gek was, maar Baycu heeft gelijk.

Na de 2 kampioenschappe n is ons team bewust afgeremd door Fiko/Senol/TFF. Het begon allemaal vlak voor de verkoop van Cenk. Daarna is het allemaal bergafwaarts gegaan.

Geld werd verduisterd, er werd geen waardige vervanger voor Cenk gehaald, sleutelspeler Cenk werd midden in het seizoen verkocht, Senol die opeens met rare beslissingen kwam, salarissen werden niet betaald, rare transfers


+: 724
-: 0
R: 1352
Level 5

Onbekende scheids: Kasimpayi bi s1kecim bugun.

Quaresma en Pektemek joined the chat...

Tff: MISSION FAILED


+: 724
-: 0
R: 1352
Level 5

HS 1-2 Kasimpasa


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+2

Fransozen die hier lopen te huilen dat Gs elke topic als fraudeteam wordt neer worden gezet snap ik heel goed..

Het lijkt me ook verschrikkelijk om niet te kunnen genieten van een gemanipuleerd kampioenschap, bekerwinst etc.

Maar ga nou niet denken omdat het alweer een paar maanden geleden is dat mensen net gaan doen of er niks aan de hand is.. We zijn 3 weken bezig en elke wedstrijd van Gs is alweer fraude, zeker de laatste tegen Kayseri waar zeker niet verloren MOCHT worden..

Dit is een opstapeling van jarenlange fraude en het imago van Gs is op alle fronten op een dieptepunt..

Ik weet ook 100% zeker na al die Jaren gevolgd te hebben dat die sikepraktijken van Fener door Gs zijn gemanipuleerd. Als iemand sike heft gedaan zijn zij het wel, en Besiktas zou de bekerfinale sike hebben gedaan? Laat me niet lachen. Het kwam Gs wel heeeeeeeeeel goed uit allemaal..

OMO BIZIM 4 YOLDOZOMOZ VOR
5 ONCO YOLDOZO TOKOCOGOZ

Bah Bah+: 70
-: 0
R: 249
Level 3
+1

Jij valt ook niet meer te redden


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+2

Nee het Turkse voetbal valt niet meer te redden

Gelukkig heb ik een fantastisch leven naast voetbal anders was ik idd ook niet meer te redden door mijn liefde voor Besiktas en de fraudecompetiti e waarin we spelen


+: 15
-: 100
R: 52
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 47
-: 100
R: 35
Klein kind
+2

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5
+4

We weten allemaal hoe jullie je 20ste kampioenschap hebben gewonnen. Met 27 weken te gaan had jullie Albayrak al de 4 de houten ster klaar, weet je nog die foto met Tarik Camdali Yasin Selcuk en Umut Sabri allemaal in die houten ster.
In een ander land zou je zwaar gestraft worden en een onderzoek gedaan worden naar omkoperij.

GS speelt als een amateur in de uit wedstrijden, iedere voetbal liefhebber weet dat en duizenden mensen zeggen ook dat ze die ene wedstrijd cadeau krijgen, en ieder kritieke uit wedstrijd heeft de scheids jullie de wedstrijd gegeven. Ja ik zeg gegeven en niet geholpen, helpen is als je een makkelijke penalty in de 10de min. Ofso geeft, maar laatste seconden een penalty of een wedstrijd binnen 10 min tegenstander 2 rode kaarten gegeven terwijl de tegenstander tek kale speelt en GS als een waardeloze amateur is een gegeven wedstrijd. Ga maar nog zelf ff terug naar de wedstrijd live topic van Kayseri en zie maar. Zo is dat afgelopen 3 jaar al gegaan bij jullie zielige tyfus club.

Alleen jullie Europese wedstrijden bewijst meer dan genoeg, wat waren de statistieken ook alweer? 26 wedstrijden 2 winst 1 gelijk rest verloren?
En besef dat met tegenstanders als Porto, Schalke, L. Moskou.

Terwijl ik hier schrijf is Albayrak al waarschijnlijk de 5de houten ster aan het maken om volgende week samen met Falcao erin een foto te nemen terwijl je nog 3 kampioenschappe n te gaan geeft, ach ja de vierde had die ook 27 weken van te voren al klaar staan.

En ik schrijf het toch op voor het geval gebeurt, als dit GS voordat Terim terug is punten verliest gaat Albayrak TFF weer dreigen met naaktfoto's ofso.


+: 47
-: 100
R: 35
Klein kind
+4

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+4

Jailson je moet het 10 en andere fransozen niet kwalijk nemen.

Ze zijn gehersenspoeld. Ze zijn het hele jaar getuige van hun dramatisch spelende ploeg, die vooral in uitwedstrijden machteloos is maar geloven in onzin als ‘mayislar bizim’ dit dat zus zo.

Heel die competitie wordt geregisseerd en gemanipuleerd. Ze zij 25 wedstrijden hun eigen coach en bestuur aan het uitschelden en elk half jaar moet er een nieuwe voorzitter komen ama mayislar onlarin..

Wat moet je aan deze mngolen uitleggen die zeggen dat zij vorig jaar de eerste seizoenshelft ook een paar keer zijn genaaid? Moet je voor de zoveelstw keer zeggen ja Besiktas ook, ja Basaksehir ook? Ze vergeten hoe ze ook in de 1e seizoenshelft zijn geholpen onder andere tegen Antalya uit toen Muslera rood moest krijgen..

Dus daarom denken ze recht te hebben op hulp in de laatste weken, nadat ze naar Mhk gebouw zijn gegaan en Albayrak heeft gedreigd met VAR kayitlari..

Het is te lachwekkend voor woorden ama bunlarin psikolojisi böyle..

Bunlar adalet degil ayricalik istiyorlar want dat zijn ze al jaren gewend..

Ik kan een heel boek schrijven alleen over de laatste 10 jaar Gs fraude, wedstrijd voor wedstrijd.


+: 136
-: 10
R: 528
Level 4
+1

In dat seizoen 2014/15 heeft gs hulp van tegenstanders gekregen . Basak gaf heel lang al pakslaag tegen gs en kasimpasa heeft gs in turkTelekom geboort met 5 0 ofzo in 2014.


+: 273
-: 0
R: 450
Level 3
+2

Kunnen we voor onze nieuwe GS-fans hierboven misschien een aparte GS-topic maken elke week? Dan kunnen normale mensen hier over de wedstrijd praten.

We worden zo groot dat we zelfs op TV.net moeten uitbreiden. :D+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Ik heb een beter idee, begin jullie eigen lig maar, alle 17 clubs zijn toch tegen jullie of niet.

Dan kunnen de scheidsrechters op zijn minst mee vieren na de wedstrijden en een uclu doen met de supporters.


+: 273
-: 0
R: 450
Level 3
+3

Waarom moeten wij dat doen? Jullie willen verandering.

Schrijf maar aan je voorzitter, begin een petitie, haal andere voorzitters over. Doe wat ipv dat je elke dag hier als een wijf gaat zitten zeiken. Niemand gaat jullie missen.


+: 296
-: 0
R: 528
Level 4
+2

@BJK1903Kartal

Mayislar Türk Hakemlerindir


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5

Hakem is maar een van de wapens.. het gaat om wie hem gebruikt..


+: 136
-: 10
R: 528
Level 4

Ook al is kasimpasa bagger Hun Hebben punten Hard Nodig.


+: 724
-: 0
R: 1352
Level 5

+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

Ik had de heel de wedstrijd gezien maar heb je video toch maar bekeken, ik kan 1 ding zeggen... Allah belasini versin o Bulent o,cun. Allerslechtste scheidsrechter die ik ooit heb gezien, Slechter dan Ivan Bebek.

Ik herinner me nog dat hij aan Alper en Skrtel zomaar rood gaf.

www.youtube.com/.../+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Bak yemin ediyorum bana video goster ben sana her zaman tatafsiz bakarim ve yorumlarim
Bu pozisyonda kirmizi verebilirsin, alper potuk komt uiteindelijk op zijn voet. Maar is te zwaar bestraft want allebei komt hard in. Ik zou allebei gele kaart terecht vinden.


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+1

Als je deze video bekijkt wil je toch de eerste de beste Gs li die nog durft te beweren dat ze eerlijk hebben gewonnen een kopstoot geven?

En hier moeten we onze ogen voor sluiten..

Ze wisten dat Besiktas in vorm was en de hele terugronde ongeslagen dus hebben ze de scheids opdracht gegeven om te helpen vanaf minuut 1.

Omo moyoslor bozom


+: 4
-: 0
R: 18
Level 1

Kom mij een kopstoot geven dan, PM mij krijg je mijn adres


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

@ soso oyle yapma man, die ballen heeft zij niet. Klavye mafyalari bunlar. Anca parmaklariyla konusurlar. Bende yumruk manyagi etmek isterim ama internet iste.


+: 33
-: 0
R: 47
Level 1

Open je de live topic om serieuze meningen te lezen wat de uitslagen kunnen zijn, zie ik meer bjk bebeleri dan Galatasarayli.

Ik begrijp dat het fucking diep zit. Uiteindelijk is Galatasaray de gene die jullie steeds van jullie “troon” heeft afgeschopt. Maar dat hoeft niks over manipulatie of sike te zeggen. Wanneer gaan jullie de vinger naar jullie zelf wijzen? Wanneer gaan jullie nou is accepteren dat Gs veel beter is dan jullie 3de rangs clubje? Wanneer houden jullie op met huilen? Morinho laat ook lelijk voetbal zien, maar boekt wel resultaat. Als dalijk Fikret Orman een scheet laat, zal dat zeker ook door Fetö, FT, Albayrak en co komen! Doe je ogen open, en let op je eigen clubje. Accepteer gewoon dat je niet verder gaat komen dan de 3de plek, zoals het altijd hoort. En hou je reacties van 1959 en weet ik veel wat voor je. Ik leefde niet in die tijd en t boeit me geen reet. Stop met al die emotionele praktijken en get over it. Vandaag wij, morgen jullie.

Fenerliler mogen huilen, uiteindelijk is dit ons enige rivaal. Maar zij zijn de laatste die ons mogen beschuldigen met fetö en sike. Jullie waren er uiteindelijk voor gepakt. Dat Azize gewoon een grotere mannetje was, weet iedereen.

Zie je die vergelijking die ik nu maak? Alle fenerliler gaan me nu aanvallen. Maar zelf maken jullie gelijkwaardige opmerkingen.

BULLSHIT DUS.

Focus gewoon meer op t voetbal ipv al het emotionele. Ik mis de site van paar jaar terug, waar t nog wel leuk was om discussies te lezen. Ik mis skywalker zelfs.


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+1

HHAHAAHAHAHAHAH :facpal:
´Morinho laat ook lelijk voetbal zien`
´Vandaag wij morgen jullie´
´Uiteindelijk is dit onze enige rivaal´
´Focus gewoon meer op het voetbal´
´Ik mis Skywalker´

Man man man

Wanneer hebben jullie voor het laatst een prijs gepakt waar geen luchtje aan zat? Precies.

Je zegt dat we niet moetern huilen maar komt zelf huilen.
Geloof me ik wil het liever over voetbal hebben maar deze Frauduleuze praktijken die keer op keer gebeuren gaan we niet onder de mat vegen.

Zeker niet als er weer een paar Fransen stoer komen doen terwijl de helft van hun prijzen met Fraude zijn behaald.

En nou opzouten+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Bekijk even jullie kampioenschap terug zat ook een ‘luchtje’ aan. Debiel iqloze hond.

Galatasaray gaat weer kampioen worden kun je weer 3 maanden huilen op tv.net


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+1

Nee dat wil je doen geloven omdat jullie oplichters zijn..
Dat is nog het ergste.. Naast het feit dat jullie zelf de oplichten zijn jullie ook bezig om andere clubs te besmeuren


+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Ik zeg het je nog een keer ; Galatasaray gaat weer kampioen worden en jullie gaan 3 maanden weer huilen.

Adios.


+: 229
-: 0
R: 410
Level 3
+1

Kartalice, ff serieus een vraag, ben jij een man of een vrouw ? ik vermoed het laatste gezien je alleen maar aan het janken bent..allah kocana yardim eylesin :sad:+: 11
-: 0
R: 17
Level 1
+1

Hij is omgebouwd :facpal: die zijn het ergste :lol:


+: 16
-: 10
R: 54
Level 1

Voor mensen die de fifa 20 turkse ratings willen weten moet je ff deze link klikken alle ratings staan erop behalve(falcao, gustavo, nkoudou,andone) die moet jezelf opzoeken futhead.com/.../...


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5

Vergeet Fifa man PES 2020 is uit en is 10X beter en realistischer dan FIFA

Turkse competitie volledig met licenties


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5
+2

zijn de Turkse scheidsrechters bij PES20 ook realistisch?


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+1

Hhhahaha nee dat is enige wat onrealistisch is+: 163
-: 0
R: 416
Level 3
+1

Quarejma reis sokcak gsye


+: 136
-: 10
R: 528
Level 4
+3

Fener is aan het opbouwen over paar jaar zijn we weer de oude en moet je niet met deze grootste mogolen club genaamd gs vergelijken, Hun spelen geen voetbal en alsnog kampioen worden dankzij TFF en bepaalde tegenstanders , Hun zijn geen graadmeter ,Fener word op eigen kracht kampioen, zonder Hulp .


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3
+1

Zegt diegene waarvan zijn club wereldwijd Turkije schande heeft gebracht met omkooppraktijke n :tok:


Hey 2 Dikke duimen voor jou


+: 136
-: 10
R: 528
Level 4
+1

Omkooppraktijke n zelfs? Zegt een Fetocu dat,, Ze kunnen letterlijk niet toegeven Dat gs zelf grootste omkoopclub is.


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Ja meid een supporter gaat zeggen en accepteren dat zijn club omkoopt toch? Mal iste..

Niemand accepteert dat zelfs jij niet natuurlijk. Ama televizyonlara gazetelere internetlere rezil oldunuz zaten. Millet size para icin bize sampiyon olmak icin geliyor. Ha bide Sampiyonlar ligi icin geliyor..

Hasret kaldi sizinkiler hasretttttttt.. .


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5

Iedereen verwacht dat Gs makkelijk wint maar ze vergeten dat Ali Palabiyik fluit..+: 136
-: 10
R: 528
Level 4

Bro Ali Palabiyik fluit bijna altijd slecht tegen iedereen.


+: 229
-: 0
R: 410
Level 3

Ik verwacht een vermakelijke wedstrijd, de ideale opstelling word vandaag opgesteld: Muslera; Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo; Lemina, N'Zonzi; Feghouli, Belhanda, Babel; Falcao.

Hakem: Ali Palabıyık (speciaal voor kartalice)

We gaan zien hoe dit gaat uitpakken.


+: 1890
-: 0
R: 4169
Level 5

Kartalice geri mi geldi lan? :P


+: 229
-: 0
R: 410
Level 3

Bize katilan bayan uylerimize saygi ile duyurulur :P, geldi en is zwaar actief op tv.net :lol:+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Bay of Bayan?
Je moet er iets tussenin hebben, dus iets tussenin de Bayan, dan is Bay eigenlijk de juiste keuze. :D


+: 229
-: 0
R: 410
Level 3

Baytrans diyelim o halde :lol:


+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Bosuna yalakalik yapmayin, its a trap yalan degil.+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5
+1

Wat een gatenkaas bij GS zeg.
Ziet er naar uit dat Kasimpasa er vandaag wel 1 gaat prikken.
Hakemsiz bu mac berabere biter.


+: 244
-: 0
R: 1106
Level 5

Ali palabiyik fluit de wedstrijd he, is onmogelijk dat Kasimpasa hier een punt gaat pakken.


+: 244
-: 0
R: 1106
Level 5

Je ziet gewoon dat Quaresma het spel voor Kasimpasa steeds afremt. Hij deed dit ook bij ons.


+: 2
-: 0
R: 24
Level 1

Ben ik de enige non-GS fan die zeurt over GS in elke GS topic of zij er nog andere mensen....


+: 2
-: 0
R: 24
Level 1

Ik bedoel die niet zeurt


+: 3
-: 0
R: 27
Level 1

Agg falcao jij word de nieuwe slimani wat een kansen krijg jij zeg...


+: 244
-: 0
R: 1106
Level 5

Hij wordt geen Slimani dat zeker. Van wat ik zie gaat hij de Gomis voor GS.+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Senol Gunes bu takimi ucururdu.


+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5
+2

Ze kunnen niet eens fatsoenlijk aanvallen en verdedigigen tegen een Kasimpasa. :facpal:
Omer Bayram GS'nin Turk gururunu kurtaricak.

Lemina nu al geblesseerd? :o


+: 229
-: 0
R: 410
Level 3

RADAMELLLLLLLLL LLLLL


+: 129
-: 0
R: 258
Level 3

GOAAAALLLL


+: 229
-: 0
R: 410
Level 3

En een kanon van Babellll+: 226
-: 0
R: 633
Level 4

Ik denk dat falcao net zoals gomis tegen kleine clubs gaat scoren. Geen haat ofzo.


+: 129
-: 0
R: 258
Level 3

Wat is er gebeurd met Lemina?


+: 3
-: 0
R: 27
Level 1

Via de been van die tunesier :boe:+: 229
-: 0
R: 410
Level 3

Omer is zwaar in vorm deze wedstrijd, heeft me verbaasd tot nu toe


+: 18522
-: 0
R: 21306
Level 6

Wat ben ik toch zoooooooooooo blij dat wij af zijn van Quaresma pff


+: 163
-: 0
R: 416
Level 3

Waarom is lemina zo snel gewisseld?


+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Belkide Fatih abi bir sey dedi ve onuda yapmadi.+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Ve kebapci Selahattinde seni.


+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Ik wist dat je dom was maar zo dom???
Je zegt sin en niet iyor, domme ezel, ipv je leven hier te spenten ga wat studeren ofso.


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Studeren moet jij doen want die tijd ben ik al voorbij salak cocuk


+: 244
-: 0
R: 1106
Level 5
+1

Damn, die CV kunnen ook echt niks van GS. Wat ze wel goed kunnen is in de man gaan. Wat een klote boel, waarom fluit Ali daar niet?


+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Het is maar dat Kasimpasa niet kan counteren, de on libero's laten veels te veel gaten daar achter, en de CV's vangen dat niet goed op.
Een redelijke team dat wat kan counteren had hier al 0-2 gemaakt.


+: 229
-: 0
R: 410
Level 3
+1

Een redelijke eerste helft met hier een daar wat kansen en een goal, de achterhoede van GS is nog steeds niet in orde. Worden teveel (cruciale) fouten gemaakt.

Omer een goede eerste helft gespeeld. Waarom Lemina is gewisseld is me nog een raadsel, heeft in mijn ogen een goede indruk achtergelaten in de minuten dat hij gespeeld heeft. Op naar de 2e helft.


+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Is het al bekend wat er met Lemina is?


+: 229
-: 0
R: 410
Level 3

Kennelijk geblesseerd+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Lyuindama senin ben. Bu kadar servet cetine benzenir mi bi oyuncu ya :gewe:


+: 244
-: 0
R: 1106
Level 5

Er wordt zo fysiek zo hard geduwt en getrokken en ze komen er ook zo makkelijk mee weg.


+: 163
-: 0
R: 416
Level 3
+1

Olm bacagimi kirsam ömer kadar kivranmam mq


+: 244
-: 0
R: 1106
Level 5

Oglum, dat is hun tactiek om tijd te rekken. Vergeet ook niet de save van Muslera die hij de bal steeds op de grond vast houd met zijn handen.


+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Eerder een taktiek van Fatih abi, probeer ze zoveel mogelijk roden kaarten te aansmeren''+: 129
-: 0
R: 258
Level 3

Jailson, wat grappig


+: 34
-: 0
R: 133
Level 3
+1

Linnes op de tribune te zien, breekt mijn hart amk. Deed ieder ander back weg.


+: 34
-: 0
R: 74
Level 2
+1

Hartpijn toen ik Linnes zag...


+: 229
-: 0
R: 410
Level 3

Buitenspel


+: 5726
-: 0
R: 9059
Level 5
+1

Jullie spelen echt lelijk man pff+: 220
-: 0
R: 1014
Level 5

Fener siker bunları bu oyunla


+: 131
-: 0
R: 552
Level 4

MIlesof Fatos terim gotu terledi.. daarom haalt die falcao eruit


+: 220
-: 0
R: 1014
Level 5

Falcao dediler raakt de bal totaal verkeerd en maakt een geluksgoal. Verder helemaal niks gezien. Overhype


+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Na 1 wedstrijd hem overhype te noemen zegt al genoeg over jou. Pure jaloezie of haat.


+: 220
-: 0
R: 1014
Level 5

Bunlarada bi bok denmiyor


+: 229
-: 0
R: 410
Level 3
+1

3 puan hayirli olsun, guzel bir mac yoneten Ali Palabiyik'a tesekkurler!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen