Mustafa Cengiz: “Waarom is het nieuws op 19:05 uur gepubliceerd?”


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft gisteren schokkende uitspraken gemaakt na de bekendmaking van de schorsing van Fatih Terim. Hieronder volgt ene opsomming van zijn belangrijkste uitspraken.

Dat men het nieuws op 19:05 uur heeft gepubliceerd heeft mij gedwongen om uitspraken te maken.
TFF is geen organisatie van een bepaalde club.
Jullie moeten bewijzen dat jullie geen slechte bedoelingen hebben.
Fatih Terim zei alleen dat de overdreven kritiek georganiseerd was.
Ik merk de laatste tijd dat men een georganiseerde militanten achter onze dug-out worden geplaatst.
Deze mensen schelden onze trainer en technische staff uit.
De scheidsrechters zijn heel moedig tegen Galatasaray. Ze moeten ook moedig zijn tegen onze tegenstanders.
Een schorsing van 4 wedstrijden is overdreven. Ik hoop dat men hun fout hersteld.
Ik wil dat men een onderzoek start waarom het nieuws op 19:05 uur is gepubliceerd. 
Fikret Orman, de voorzitter van de clubvereniging is de voorzitter van alle clubs. Als je zegt dat de kampioenschappen van Galatasaray niet schoon zijn, trek je TFF in twijfel. Ik zeg dit tegen Fikret Orman, niet zeggen. Alleen omdat men een fout heeft gemaakt bij een ingooi, kun je niet zomaar en kampioenschap van een club in twijfel trekken. Niet doen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (20) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4
+2

Omdat je pionnen een heisa willen creëeren bunak herif


+: 5726
-: 0
R: 9067
Level 5
+6

Wij zijn echt een heel stuk geen koploper geweest, wij krijgen voor 2 weken de koploper positie en het begint direct. Dit zijn gewoon praktijken zodat uiteindelijk Terim kan vluchten zonder schade op te lopen van de breinloze blinde hooligan fans. Kom op man, meneer Terim maakt elke uitwedstrijd ruzie met de thuis ploeg en de 4e man. Daarnaast maken ze ook van de hersendode uitspraken waar letterlijk niemand in gelooft behalve die breinloze blinde hooligan fans.

Bide utanmadan: ''De scheidsrechters zijn heel moedig tegen Galatasaray.'' Kayserispor 8 kisiyle bitirdi maci be. Yazik valla, durumunuz gercekten yazik birsey. Allah baska kimseye göstermesin.. Babel 3 haftadir kirmizi kart görmüyo... Elke counter van Kayseri werd gestopt met hele ruwe tackles, maar geen gele kaarten voor GS. Diagne stop de bal met zijn arm in de 16. Tegen Denizli yalandan bir penalti.

Vorig seizoen gingen ze TFF en Basaksehir etc bedreigen waardoor ze uiteindelijk kampioen geworden zijn, maar daarna niets naar buiten gebracht hebben van hun zogenoemde 'bewijzen en recordings'.

Jullie hebben met Terim nooit een potje mooi voetbal laten zien. Vorig seizoen niet, en dit seizoen al zeker niet. Onderuit gegaan tegen degradatie kandidaten Fiorentina en Augsburg... Onderuit gegaan tegen Denizli, Kayseri en Konyaspor. Jullie ook met 69 punten kampioen. Door het bedreigen van de TFF. Hoe kan een ploeg 9x gelijkspelen en 5x verliezen, maar alsnog kampioen worden?

Daarom wil ik dat mijn voorzitter Ali Koc ook op TV gaat en GS called op hun bullshit, maar dit zal hij niet doen. Hij is niet zo een persoon.

Kijk dat laatste punt over Fikret Orman. Kijk Cengiz heilig spelen, terwijl ze vorig jaar TFF en MHK voor heel Turkije bedreigd hebben waardoor ze uiteindelijk kampioen geworden zijn. Hoe kan je hier in geloven man? Vind je het gek dat alles veel opvallender werd na 2011? Na wat er met ons gebeurde? En ze begonnen met ons inhalen op kampioenschappen

''Ik merk dat er georganiseerde millitanten worden geplant achter onze dugouts die ons uitschelden.'' Volkan her macta küfür yiyor, sizin gibi saldirip mal gibi kavga mi ediyor taraftarla?

Bide de announcement op 19:05 is de kers op de taart. Ze denken dat wij allemaal idioten zijn en hun de slimme.

15/16 16/17 Zijn wij als voetbal club elke week genaaid door de scheids. Heb daar nooit ergens in de media wat over gezien. Behalve Ahmet Cakar die het 1x opnam voor Fenerbahce en het hierover had.

Bide GS taraftari cok pis salak haline koymuslar, maarja zij verdienen het ook. Seri, Falcao, nzonzi doen alsof die voor hun liefde van de club naar GS gekomen zijn. Kom op man, Nzonzi voor 30 miljoen naar Roma en daarna verhuurd aan GS... LOL. Seri, 30 miljoen naar Fullham verhuurd naar GS. Falcao, is geen schram meer van wat hij was, krijgt 7 miljoen euro om straks geblesseerd te raken of te scoren tegen Kasimpasa over twee weken. EMRE MOR HAHAHAHAHAHAH

Size yapilan düsmanlik degildir. Bu ülkede tek bir takim vardir düsmanlik görmüs olan. O da FENERBAHCE'dir.

Ik kan nog een heel boek typen hierover, maar het is het niet waard. Dit is al te veel..

Sorry voor de vele spel fouten etc in de tekst. Geen zin om 't allemaal heel netjes te bewerken nu+: 35
-: 0
R: 72
Level 2

Ik ben het met alles eens buiten je laatste alinea over Fener.

Jullie strijden alleen met Gala. Als Gala niet zo een sterke lobby had dan waren jullie al die jaren kampioen.. yes ook vorige jaar.

Fener lobby vs Gala lobby. Bjk mag 1 max 2 keer per 10 jaar kampioen worden..


+: 5726
-: 0
R: 9067
Level 5

Wij ook maar 2x in de laatste 10 jaar


+: 35
-: 0
R: 72
Level 2
+1

Ik bedoel meer van. Fener is erg belangrijk in Turkije en als Gala er niet was of als Gala niet zo veel deed achter de gordijnen dan waren jullie hoe dan ook kampioen.

Fener is ook erg machtig. Alleen staat gala in jullie weg. Als Gala er niet was dan waren jullie diegene waar we over zouden praten. Niemand is onschuldig, alleen doet Gala meer waardoor ze gewoon mensen weten te manipuleren.

Ik vind gewoon dat alle mensen gestraft moeten worden als ze praten en dreigen. Ze manipuleren veel.. ik heb het dan over alle machtige clubs.

Het is tijd dat anadolu clubs opstaan. En ik heb schijt aan de Istanbul fans.

Iedereen is voor Gala, Fener of Bjk. Dus iedereen denkt dat het alleen om zijn club draait en iedereen tegen jou is.. onzin


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4
+8

Je doet je eigen club iets wat tekort. Tot 1986 waren de kampioenschappe n als volgt... (vanaf 1959)
1. Fenerbahce 11
2. Besiktas 7
3. Galatasaray 6
4. Trabzonspor 6

O donem Galatasaray baskani Ali Uras 1986 isyan etti ve istifasini bildirdi. Ne olduysa oldu ki federasyon baskani oldu. Galatasarayda bir sonraki sezon sampiyon oldu. Je weet wel, de heel opvallende 1986-1987 seizoen. Besiktaslilar unutmaz bu sezonu. Fenerbahce 1990lara kadar Turkiyenin en Guclu takimiydi. Ama Feneri tahtindan atan Galatasaray degil, Besiktasdi. Besiktasi atanda Galatasaray. Verschil was de enige was voetballend de ander frauderend

Vanaf 1992:
1. Fenerbahce 12
2. Besiktas 10
3. Galatasaray 8
4. Trabzonspor 6

Yine olduysa 1992-1993 de saibeli sezon Galatasaray sampiyon oldu ve 1994 de Besiktas ile egale oldu...

Vanaf 1996, voor de Terim-Agar periode:
1. Fenerbahce 13
2. Besiktas 11
3. Galatasaray 10
4. Trabzonspor 6

Yine Fenerbahcenin ve Besiktasin altinda ve yine bir saibeli sezon daha! Bu sezon 1996-1997... Nasil ki Besiktas her Galatasarayi gectiginde Galatasaray hemen sampiyon yapildi 1986-1996 arasi. Dit is 3 keer overkomen. Fenerbahceye darbe 1998 de basladi ve 2018 kadar surdu hala suruyor. Fener heeft het voordeel dat ze een grotere fanbase hebben dan Besiktas. Ze pikken niet zomaar dat de club uit Mecidiyekoy opeens met ongure manieren kampioen willen worden.

Vanaf 2005:
1. Fenerbahce 16
2. Galatasaray 15
3. Besiktas 12
4. Trabzonspor 6

Galatasaray wordt op een zeer discutabele manier kampioen in 2006. Selcuk Dereli, de scheidsrechter van Denizlispor-Fen erbahce zit nog steeds Galatasaray te verdedigen. Dit gebeurde ook na 2007 toen Fener de 17e titel pakte en Galatasaray alweer met zeer discutabele manier kampioen werd in 2008. Opvallend want er waren 4 clubs die voor de titel streden (Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray, Sivasspor). En dit gebeurde alweer na 2011. Dit keer heeft de lobby een andere manier om Fener aan te pakken: 3 juli 2011. Na deze datum was Besiktas, Fenerbahce en Trabzonspor allemaal verwikkeld en was de weg vrij voor Gala. Net als in 1996 begon Gala met Terim en gingen ze weer voor titel achter elkaar en hadden ze in 2013 voor het eerst sinds 2004 Fener gepasseerd. Fener maakt de stand gelijk in 2014 en weer wordt Gala in 2015 kampioen.

Opvallend. Want twee verschillende karakters als Seba en Aziz hebben dezelfde strijd geleverd tegen dezelfde organisatie en zijn beide door hun fans weggepest. De een oneerlijk (Seba), de andere omdat hij de fans uitdaagde. Maar uiteindelijk zijn zij beiden genaaid. Wanneer je zou denken dat ze de competitie zouden domineren voor jaren (Besiktas 1992, Fenerbahce 2005) zijn ze op zeer opvallende manieren aangepakt. Ankaragucu maci ve Denizli facialari cok farkli degil.

Fenerbahce is een grote club, sinds de creatie van de Republiek. Galatasaray is pas vanaf de jaren 90 een grote club geworden. Fener kan weer zo naar de top. Maar dan moet het wel alles vergeten, ook Besiktas en desnoods Trabzonspor. Lever zo'n decennia aan politieke en juridische strijd en je hebt ze verslagen.+: 35
-: 0
R: 72
Level 2
+1

Baycu

Dit wist ik gelukkig ook allemaal. Heb het zelf ook onderzocht. Dit is niet eens alles maar heb nooit zin om te delen.

Wel bedankt voor je uitleg. Mensen haten Amerika en Israel door wat zij allemaal achter de gordijnen doen en zo alleen de machtige families financieren.

Maar als het iets is waar zij van houden dan gaan ze het direct verdedigen en is het een leugen.

Politiek, geloof en sport. Te fanatiek is niet goed. Je wordt er een slechte mens van waarbij je andere beledigt, en dat vinden ze niet eens erg.


+: 5726
-: 0
R: 9067
Level 5
+1

Ellerine saglik Baycu


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4
+2

Contradictio

Een BJKli die niet zijn eigen club geschiedenis kent is waarschijnlijk geen echte fan. In de zin van, volgt voetbal niet zoveel. Iedere BJK fan weet wat er gebeurde sinds 1984 toen Seba aantreed tot aan 2000 en van 2000 tot 2012012. Natuurlijk nog een laatste periode 2012-nu. Gelukkig weet jij dus ook wat er heeft afgespeeld.

De probleem van onze Turken is dat ze te emotioneel zijn. Ik meen mij te herinneren dat Gala fans gek werden in 2011 omdat Fener in aantal titels hoger stond dan Galatasaray. Fenerbahce fans zien niet verliezen in Kadikoy tgen 3 rivalen vast aan hun eer. Besiktas fans zien alle titels behalve die van hun als potentieel door middel van fraude. Dat laatste heeft natuurlijk te maken met 1986-2000 maar alsnog. Het niet kunnen verkroppen dat je rivalen voorop staan heeft voor gezorgd dat Ali Uras een einde maakte aan de 14 titelloze jaren voor Gala als tff voorzitter. Zolang we niet van onze emotionele houding kunnen veranderen gaat iets simpels als voetbal ook met overdreven veel voetbal. Allah korusun ic savasa bile neden olabilir. Van houding veranderen kan heel positieve gevolgen hebben.


@Feridun

Haha weeb! Saka saka, canin sagolsun.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Vay eline agzina saglik Baycu, laat die Fransen dit maar lezen en hun geschiedenis leren..

Deze clubs bestaan langer dan 100 jaar maar deze pipos doen stoer over de fraude van de laatste 25 jaar.

Se ref sis ler+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

@BJK1903Kartal/Erkan

Het is wel frustrerend als je na decennia eindelijk sportief de grootste en sterkste club gaat stoten van hun troon en dat wordt voorkomen door een club die vind dat alles acceptabel is om te winnen.

Bundan sonra nolucak bakacaz.


@Contradiction
Ik wil je even corrigeren over een paar punten. Dat Besiktas om de zoveel jaren kampioen mag worden klopt maar deels. Het is alleen niet om de 10 jaar 1 keer. Sinds 1992 is Besiktas 5 keer kampioen geworden. Dat is 27 jaar tijd. Gemiddeld dus 5,4 jaar tijd per titel. Fenerbahce is sinds dezelfde tijd 7 keer kampioen geworden met gemiddeld 3,8 jaar per titel. Galatasaray... is in die tijd 14 keer kampioen geworden... Dat is minder dan 2 jaar per titel gemiddeld (1,9). Verschil tussen Besiktas en Fenerbahce (1,6) is kleiner dan Fenerbahce en Galatasaray (1,9). Fenerbahce lobby was misschien voor 2011 sterk. Maar na 2011 is het even sterk als Besiktas. Het is dat Fenerbahce hun middelen beter gebruikt. Fikret Orman daarentegen vindt het niet erg als Galatasaray 3 keer de titel speelt waar Besiktas ook kans op maakte. Heeft blijkbaar te maken met zijn prioriteiten blijkbaar...


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 15
-: 100
R: 52
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 18
-: 100
R: 21
Klein kind
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 11
-: 0
R: 31
Level 1

Wie zegt dat hij voor deze uitspraken een straf hoort te krijgen, is echt een OÇ.+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5

Zelfde geld voor degene die beweren dat Kayseri 3 rode kaarten verdiende.


+: 11
-: 0
R: 17
Level 1

En hetzelfde geld
Voor degene die zegt dat de 3 penaltys in 20 min tijd tegen antep terecht was.


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5

Weer aan het janken om die ene penalty die de wedstrijd niet eens beslist heeft, we hebben 90 min tek kale gespeelt zei (de nieuwe club uit de ptt lig gelijk tegen een top ploeg wij dus) hadden geen enkele kans.

Ipv je lage denkvermogen te gebruiken om nutteloze beschuldigingen te maken zal ik je even vragen hoe het kan dat de voormalige kampioen van Turkije (Gs) ook in week 1 ook tegen een nieuwe club uit de ptt lig spelen en ipv tek kale te spelen en met 4-0 ofso te winnen verlies jezelf bijna met 4-0, dit alleen bewijst maar weer eens dat jullie absoluut onterecht kampioen zijn geworden precies nu hetzelfde 3 rooie kaarten om de wedstrijd te winnen en beslissen, die homo die de wedstrijd die floot wist dat hij bij die penalty een rooie kaart moest aansmeren om ervoor te zorgen dat GS kon winnen, na 5 min zag die dat de voormalige kampioen die dankzij sike kampioen was geworden nog steeds geen koek was tegen 10 man Kayseri heeft die even ervoor gezorgd dat GS wel gegarandeert kon winnen van Kayseri, en de ****** ironie is dat na 3 rooie kaarten niet genoeg was voor de overwinning, sterker nog 9 man Kayseri scoorde zelfs een tweede.

Als je wilt reageren kom met goeie feiten en kom niet die Einstein hangen je lage IQ druppelt gewoon uit je post.


+: 230
-: 0
R: 413
Level 3

Nihat Ozdemir probeert op deze wijze gs op een vieze manier aan te pakken, zulke mensen horen gewoon niet op dit podium.+: 26
-: 0
R: 170
Level 3

Baycunoyan
Van mij heb je een goede like verdiend

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen